Vloervezel Wit Kort

De Wit kort vezel 30 cm is een van de klassieke Ha-Ra vloervezels in een combinatie van schoonmaakvezels en katoen.
Fabrikant Ha-Ra®
Artikelnr. 0224
Tijdelijk niet op voorraad.
€ 29,50 *
Prijzen incl. btw en excl. bezorgkosten á € 6,95
Product is tijdelijk niet leverbaar.
Breedte van de vezel in cm

Productinformatie "Ha-Ra® Wit kort vezel"

Is een van de klassieke Ha-Ra vloervezels in een combinatie van schoonmaakvezels en katoen, om gladde vloeren mee te reinigen. Door de gladde constructie is de wit kort kwetsbaar in gebruik.

Klik voor het nieuwe universele model Mach 6 vezels.

Let op: meet de breedte van de houder van je Vloerwisser op, om de juiste afmeting van de Wit kort vloervezel te bepalen (30 of 42 cm).

Tips voor een langdurig gebruik van je waardevolle vezel

Wij adviseren, de Ha-Ra vezels voor het eerste gebruik uit te wassen in de wasmachine op 40 graden in de wasmachine, m.u.v. de droogvezels.

Het is voldoende om de Ha-Ra vezels na gebruik uit te spoelen met schoon water, of uit te wassen in warm water met toevoeging van 1 druppel Hans Raab Verzorgingsmiddel. Zijn de vezels eenmaal sterk vervuild, dan kunnen ze het best in de wasmachine op 40 graden gewassen worden, bij voorkeur met ons wasmiddel Saponella Blue Pearls.

Gebruik nooit wasverzachter, dus ook geen wasmiddelen die wasverzachter bevatten. Wasverzachters kunnen op de lange duur de vezelstructuur beschadigen. Een druppel Hans Raab Verzorgingsmiddel kan wasverzachter vervangen.

Ha-Ra vezels niet in de droogtrommel doen. Alle Ha-Ra vezels moeten na gebruik aan de lucht gedroogd worden, omdat een aantal vezels katoen bevat. Katoen kan 'breken' en daardoor zijn werking verliezen.