Vloervezel Nano Gold SOFT 42 cm

De veelzijdige vloervezel voor gestructureerde vloeren Onze Nano Gold-SOFT bestaat uit 2 verschillende vezels. In het midden heeft het een ultrafijne, sterk gecomprimeerde high-performance microvezel voor een zeer efficiënte reiniging en aan de rand helpt een monofilament borstel om grof vuil en diepgeworteld vuil op gestructureerde vloeren en in voegen los te maken.
Fabrikant Ha-Ra
Artikelnr. 0269
Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 3 - 5 werkdagen.
€ 46,30 nu voor € 39,00 *
Prijzen incl. btw en excl. bezorgkosten á € 7,90
Hoeveelheid: In het winkelmandje

» Fijnste hoogwaardige microvezel voor de beste vuilopname en het meest efficiënte reinigingsresultaat

» Hoogste oppervlakteprestatie op de markt: tot 50 m² in één keer reinigen zonder nieuw water op te nemen

» Met een van de hoogste gramgewichten op de markt staat het voor overtuigende reinigingsresultaten en een buitengewone levensduur

» Handgemaakt in onze fabriek in Saarland - elk stuk is uniek

Toepassingsgebieden
Speciaal ontwikkeld voor gebruik op alle gestructureerde vloeren en tegels met voegen. DEKRA rapport bevestigt: Ook geschikt voor parket- en kurkvloeren.

Tips
Schoonmaken hoeft niet inspannend te zijn. De hoogwaardige Ha-Ra-vezels verliezen  reinigingskracht als je er een beetje druk op uitoefent. Om een ​​optimaal reinigingsresultaat te bereiken, raden wij aan om te reinigen met behulp van de techniek van de "8-lussen".

materiaal
100% polyester microvezel

Onderhoudsinstructies
Voor het eerste gebruik wassen met Saponella in de wasmachine op 40°C. Na gebruik uitspoelen met 2-3 druppels Hans Raab Concentrated Complete Care onder helder water. Bij zwaardere vervuiling in de wasmachine wassen op 40°C met Ha-Ra Saponella. Gebruik nooit wasverzachter, ook niet wasmiddelen die wasverzachter bevatten. Niet in de droger, maar luchtig laten drogen. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen. We raden de Ha-Ra waszak aan om de hoogwaardige Ha-Ra-vezels voorzichtig in de wasmachine te wassen.