Vloervezel Nano Gold PUR 42 cm

Onze ultrafijne, high-density, high-performance microvezel Nano Gold-PUR is een garantie voor zeer efficiënte, streeploze reiniging op alle gladde vloeren.
Fabrikant Ha-Ra
Artikelnr. 0209
Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 3 - 5 werkdagen.
€ 46,30 nu voor € 39,00 *
Prijzen incl. btw en excl. bezorgkosten á € 7,90
Hoeveelheid: In het winkelmandje

» Fijnste high-performance microvezel voor de beste vuilopname en het meest efficiënte reinigingsresultaat

» Hoogste oppervlakteprestatie op de markt: tot 50 m² in één keer reinigen zonder nieuw water op te nemen

» Met een van de hoogste gramgewichten op de markt staat het voor overtuigende reinigingsresultaten en een buitengewone levensduur

» Handgemaakt in onze fabriek in Saarland - elk stuk is uniek

Toepassingsgebieden
Speciaal ontwikkeld voor gebruik op alle gladde en hoogglans vloeren. DEKRA rapport bevestigt: Ook geschikt voor parket- en kurkvloeren.

Tips
Schoonmaken hoeft niet inspannend te zijn. De hoogwaardige Ha-Ra-vezels verliezen reinigingskracht als je er een beetje druk op uitoefent. Om een ​​optimaal reinigingsresultaat te bereiken, raden wij aan om te reinigen met behulp van de techniek van de "8-lussen".

materiaal
100% polyester microvezel

Onderhoudsinstructies
Voor het eerste gebruik wassen met Saponella in de wasmachine op 40°C. Na gebruik uitspoelen met 2-3 druppels Hans Raab Concentrated Complete Care onder helder water. Bij zwaardere vervuiling in de wasmachine wassen op 40°C met Ha-Ra Saponella. Gebruik nooit wasverzachter, ook niet wasmiddelen die wasverzachter bevatten. Niet in de droger, maar luchtig laten drogen. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen. We raden de Ha-Ra waszak aan om de hoogwaardige Ha-Ra-vezels voorzichtig in de wasmachine te wassen.