Vloervezel MACH6 32,5 cm

De hardwerkende allround vloervezel ! Onze Mach 6-vezel blinkt uit door zijn enorme wateropname aan de randen. Met dit ingebouwde waterreservoir bereikt het de hoogste oppervlakteprestaties van alle Ha-Ra-vezels.
Fabrikant Ha-Ra
Artikelnr. 0265
Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 3 - 5 werkdagen.
€ 44,90 nu voor € 37,50 *
Prijzen incl. btw en excl. bezorgkosten á € 7,90
Hoeveelheid: In het winkelmandje

» Dankzij het aan de randen verwerkte waterreservoir glanst het met enorme wateropname (schoon tot 50 m² in één keer zonder nieuw water op te nemen)

» Het haalt niet helemaal de efficiëntie van onze speciale vezels, maar kan universeel worden gebruikt - een typische alleskunner

» Met een van de hoogste gramgewichten op de markt staat het voor overtuigende reinigingsresultaten en een buitengewone levensduur

» Handgemaakt in onze fabriek in Saarland - elk stuk is uniek

 

Toepassingsgebieden
Speciaal ontwikkeld voor gebruik op alle gestructureerde vloeren en tegels met voegen. DEKRA rapport bevestigt: Ook geschikt voor parket- en kurkvloeren.

Tips
Schoonmaken hoeft niet inspannend te zijn. De hoogwaardige Ha-Ra-vezels verliezen  reinigingskracht als je er een beetje druk op uitoefent. Om een ​​optimaal reinigingsresultaat te bereiken, raden wij aan om te reinigen met behulp van de techniek van de "8-lussen".

materiaal
100% polyester microvezel

Onderhoudsinstructies
Voor het eerste gebruik wassen met Saponella in de wasmachine op 40°C. Na gebruik uitspoelen met 2-3 druppels Hans Raab Concentrated Complete Care onder helder water. Bij zwaardere vervuiling in de wasmachine wassen op 40°C met Ha-Ra Saponella. Gebruik nooit wasverzachter, ook niet wasmiddelen die wasverzachter bevatten. Niet in de droger, maar luchtig laten drogen. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen. We raden de Ha-Ra waszak aan om de hoogwaardige Ha-Ra-vezels voorzichtig in de wasmachine te wassen.