Vloerexpresse 42 cm met vaste steel

Vloerwisser 42 cm breed met metalen houder en vaste standaard steel
Fabrikant
Artikelnr. 0300
Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 3 - 5 werkdagen.
€ 76,80 *
Prijzen incl. btw en excl. bezorgkosten á € 7,25
Hoeveelheid: In het winkelmandje

Vloerexpresse
» Maximale robuustheid: onze klassieker is volledig gemaakt van massief roestvrij staal

» Dankzij de S-verbinding, die in alle richtingen kan worden gedraaid, kan hij gemakkelijk in elke hoek komen en is hij zo plat dat hij onder elke kast kan worden geplaatst

» Made in Germany garandeert de hoogste kwaliteit

Vaste steel
» Vederlicht met maximale robuustheid: gemaakt van slipvaste, massieve aluminium buizen

» De antislip handgreep zorgt ervoor dat de handgreep altijd op zijn plaats blijft

» Onze standaard steel kan worden gedeeld, waardoor hij ideaal is voor het reinigen van muren in nauwe ruimtes (bijv. badkamers) en gemakkelijk kan worden opgeborgen

» Made in Germany garandeert de hoogste kwaliteit

Toepassingsgebieden
Voor het reinigen van vloeren, wanden en plafonds met onze hoogwaardige vezels.

Tips
Plinten kunnen tegelijkertijd gereinigd worden door simpelweg aan de rand van de vloerhouder te draaien. Om een ​​optimaal reinigingsresultaat te bereiken, raden wij aan om te reinigen met behulp van de techniek van de "8-lussen". Om ervoor te zorgen dat de vloer zachtjes wordt afgeveegd zonder te bukken, stelt u de handgreep zo af dat deze tot aan de schouder reikt.

Hierbij passenende artikelen

Vloervezel wit-lang

De lange, delicate vloervezel voor houten en kurkvloeren Onze lange witte vloervezel, gemaakt van een hoogwaardige katoenmix, is het alternatief voor microvezel.

Vanaf € 29,90 nu voor € 24,90 *
Vloervezel Mach 6

De hardwerkende allround vloervezel Onze Mach 6-vezel blinkt uit door zijn enorme wateropname aan de randen. Met dit ingebouwde waterreservoir bereikt het de hoogste oppervlakteprestaties van alle Ha-Ra-vezels.

Vanaf € 38,60 nu voor € 33,60 *
Vloervezel wit-kort

De korte, delicate vloervezel voor houten en kurkvloeren Onze vloervezel wit kort, gemaakt van een hoogwaardige katoenmix, is het alternatief voor microvezel.

Vanaf € 29,90 nu voor € 24,90 *
Vloervezel droog

De stofaantrekkende vloervezel. Onze vloervezel droog is het stroomloze en allergievriendelijke alternatief voor stofzuigers. Het is perfect voor het afstoffen of voor vloeren die niet nat mogen worden gereinigd.

Vanaf € 32,60 nu voor € 27,60 *
Vloervezel Outdoor

De robuuste vloervezel voor buiten Onze vloervezel outdoor is extreem robuust, druk- en schrobvast en daarom bij uitstek geschikt voor zeer ruwe oppervlakken binnen en buiten

Vanaf € 31,50 nu voor € 26,50 *
Carnauba natuurlijke vloerverzorging 500 ml

Elegante glans voor natuurlijke oppervlakken. Carnauba is de hardste natuurlijke was ter wereld, waardoor onze natuurlijke verzorgende balsem ideaal is voor het reinigen, onderhouden en afdichten van natuurlijke oppervlakken van natuursteen en hout.

€ 22,50 *
Verzorgingsmiddel 500 ml

De superster voor reiniging & verzorging. Ons Hans Raab Geconcentreerd Verzorgingsmiddel is onze superster, omdat het de vezels ondersteunt bij het reinigen en tegelijkertijd de gereinigde oppervlakken verzorgt. Ons Geconcentreerd Verzorgingsmiddel is biologisch afbreekbaar en misschien wel het meest economische reinigingsmiddel ter wereld. Slechts een paar druppels zijn voldoende om gigantische oppervlakken schoon te maken. Het laat bijna alle oppervlakken glanzen. In de praktische Rollfix kan het heel eenvoudig direct op de vezel worden aangebracht.

€ 19,50 *
ERA emmer met pers

Ha-Ra ERA emmer met pers, voor het handig uitwringen van de (vloer)vezels

€ 64,90 *
ERA pershulp

ERA pershulp voor het handmatig uitpersen van natte vloervezels van de vloerexpresse.

€ 10,90 *

Producten in deze set:

Houder vloerexpresse 42 cm
Originele prijs: € 58,80 *
Standaard steel
Originele prijs: € 24,60 *