ERA wit-kort 38 cm

De korte, delicate vloervezel voor houten en kurkvloeren Onze vloervezel wit kort, gemaakt van een hoogwaardige katoenmix, is het alternatief voor microvezel.
Fabrikant Ha-Ra
Artikelnr. 0288
Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 3 - 5 werkdagen.
€ 38,90 nu voor € 32,60 *
Prijzen incl. btw en excl. bezorgkosten á € 7,90
Hoeveelheid: In het winkelmandje

» Het alternatief voor microvezel! De katoenmix is ​​ideaal voor het streeploos reinigen en verzorgen van alle gladde vloeren

» Combineert zachte verzorging, hoge wateropname en sterke reinigingskracht in één

» Met een van de hoogste gramgewichten op de markt staat het voor overtuigende reinigingsresultaten en een buitengewone levensduur

» Handgemaakt in onze fabriek in Saarland - elk stuk is uniek

Toepassingsgebieden
Speciaal ontwikkeld voor gebruik op alle gladde vloeren, speciaal voor het zachte onderhoud van geoliede en gewaxte parket-, kurk- en houten vloerdelen. Ook geschikt voor gladde tegels, hoogglans tegels en alle kunststof vloeren.

Tips
Schoonmaken hoeft niet inspannend te zijn. De hoogwaardige Ha-Ra-vezels verliezen reinigingskracht als je er een beetje druk op uitoefent. Om een ​​optimaal reinigingsresultaat te bereiken, raden wij aan om te reinigen met behulp van de techniek van de "8-lussen".

materiaal
45% katoen, 55% polyester (geen microvezel)

Onderhoudsinstructies
Voor het eerste gebruik wassen met Saponella in de wasmachine op 40°C. Na gebruik uitspoelen met 2-3 druppels Hans Raab Concentrated Complete Care onder helder water. Bij zwaardere vervuiling in de wasmachine wassen op 40°C met Ha-Ra Saponella. Gebruik nooit wasverzachter, ook niet wasmiddelen die wasverzachter bevatten. Niet in de droger, maar luchtig laten drogen. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen. We raden de Ha-Ra waszak aan om de hoogwaardige Ha-Ra-vezels voorzichtig in de wasmachine te wassen.