ERA Nano Gold Egel 38 cm

De veelzijdige vloervezel voor gestructureerde vloeren Onze Nano Gold-EGEL bestaat uit 2 verschillende vezels.
Fabrikant Ha-Ra
Artikelnr. 0291
Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 3 - 5 werkdagen.
€ 44,90 nu voor € 38,80 *
Prijzen incl. btw en excl. bezorgkosten á € 7,90
Hoeveelheid: In het winkelmandje

Productinformatie "Ha-Ra® Nano Gold - EGEL"

Een combinatie van miljoen dunne nano schoonmaakvezels gecombineerd de Monofile blauwe Egel draden voor extra schoonmaakkracht maken van de Nano Gold Egel een vezel geschikt voor anti-slip en grove vloeren. Ook geschikt als schrobber. Eventueel je vloer nadoen met de Nano Gold Soft vezel.

Toepassingsgebieden
Speciaal ontwikkeld voor gebruik op alle gestructureerde vloeren en tegels met voegen. DEKRA rapport bevestigt: Ook geschikt voor parket- en kurkvloeren.

Tips
Schoonmaken hoeft niet inspannend te zijn. De hoogwaardige Ha-Ra-vezels verliezen  reinigingskracht als je er een beetje druk op uitoefent. Om een ​​optimaal reinigingsresultaat te bereiken, raden wij aan om te reinigen met behulp van de techniek van de "8-lussen".

materiaal
100% polyester microvezel

Onderhoudsinstructies
Voor het eerste gebruik wassen met Saponella in de wasmachine op 40°C. Na gebruik uitspoelen met 2-3 druppels Hans Raab Concentrated Complete Care onder helder water. Bij zwaardere vervuiling in de wasmachine wassen op 40°C met Ha-Ra Saponella. Gebruik nooit wasverzachter, ook niet wasmiddelen die wasverzachter bevatten. Niet in de droger, maar luchtig laten drogen. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen. We raden de Ha-Ra waszak aan om de hoogwaardige Ha-Ra-vezels voorzichtig in de wasmachine te wassen.

Hierbij passenende artikelen

ERA emmer met pers

Ha-Ra ERA emmer met pers, voor het handig uitwringen van de (vloer)vezels

€ 64,90 *
Verzorgingsmiddel 500 ml

De superster voor reiniging & verzorging. Ons Hans Raab Geconcentreerd Verzorgingsmiddel is onze superster, omdat het de vezels ondersteunt bij het reinigen en tegelijkertijd de gereinigde oppervlakken verzorgt. Ons Geconcentreerd Verzorgingsmiddel is biologisch afbreekbaar en misschien wel het meest economische reinigingsmiddel ter wereld. Slechts een paar druppels zijn voldoende om gigantische oppervlakken schoon te maken. Het laat bijna alle oppervlakken glanzen. In de praktische Rollfix kan het heel eenvoudig direct op de vezel worden aangebracht.

€ 22,90 *