ERA droog 38 cm

De stofaantrekkende vloervezel. Onze vloervezel droog is het stroomloze en allergievriendelijke alternatief voor stofzuigers. Het is perfect voor het afstoffen of voor vloeren die niet nat mogen worden gereinigd.
Fabrikant Ha-Ra
Artikelnr. 0287
Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 3 - 5 werkdagen.
€ 42,50 *
Prijzen incl. btw en excl. bezorgkosten á € 7,90
Hoeveelheid: In het winkelmandje

» Het energiebesparende en allergievriendelijke alternatief voor de stofzuiger

» De speciale synthetische vezel is statisch geladen en trekt op magische wijze los vuil zoals stof, haar en kruimels aan en houdt deze vast - zonder water of reinigingsmiddelen

» Met een van de hoogste gramgewichten op de markt staat het voor overtuigende reinigingsresultaten en een buitengewone levensduur

» Handgemaakt in onze fabriek in Saarland - elk stuk is uniek

Toepassingsgebieden
Speciaal ontwikkeld voor droog reinigen van alle binnenvloeren.

Tips
Schoonmaken hoeft niet inspannend te zijn. De hoogwaardige Ha-Ra-vezels verliezen reinigingskracht als je er een beetje druk op uitoefent. Wrijf de vloervezel voor gebruik meerdere keren heen en weer zodat deze statisch wordt geladen. Om een ​​optimaal reinigingsresultaat te bereiken, raden wij aan om te reinigen met behulp van de techniek van de "8-lussen".

materiaal
100% Polyester

Onderhoudsinstructies
Na gebruik uitschudden of droog borstelen. Voor zwaardere vervuiling, was het in de wasmachine met Saponella op 40°C. Gebruik nooit wasverzachter, ook niet wasmiddelen die wasverzachter bevatten. Stop de vezels niet in de wasdroger, maar laat ze luchtig drogen. Gebruik geen wasmiddelen. We raden de Ha-Ra waszak aan om de hoogwaardige Ha-Ra-vezels voorzichtig in de wasmachine te wassen.