Ha-Ra ERA vloerwisser met standaard steel

Design ontmoet functionaliteit. Een nieuw tijdperk van schoonmaken breekt aan. ERA combineert vloer-, raam- en oppervlaktereiniging in één systeem. ERA staat voor esthetisch design, voor duurzaamheid en levensduur en voor functionaliteit die maatstaven zet (4 patenten aangevraagd).
Fabrikant
Artikelnr. 0279S
Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 3 - 5 werkdagen.
€ 98,00 *
Prijzen incl. btw en excl. bezorgkosten á € 7,90
Hoeveelheid: In het winkelmandje

» Vloerwisser (wisserbreedte 38 cm) van geanodiseerd aluminium met gepatenteerd bevestigingssysteem voor het contactloos aandrukken van de Ha-Ra-vezels
» Standaard steel  voor ergonomisch werken 

Hierbij passenende artikelen

Verzorgingsmiddel 500 ml

De superster voor reiniging & verzorging. Ons Hans Raab Geconcentreerd Verzorgingsmiddel is onze superster, omdat het de vezels ondersteunt bij het reinigen en tegelijkertijd de gereinigde oppervlakken verzorgt. Ons Geconcentreerd Verzorgingsmiddel is biologisch afbreekbaar en misschien wel het meest economische reinigingsmiddel ter wereld. Slechts een paar druppels zijn voldoende om gigantische oppervlakken schoon te maken. Het laat bijna alle oppervlakken glanzen. In de praktische Rollfix kan het heel eenvoudig direct op de vezel worden aangebracht.

€ 20,90 *
Harafamily hygiënereiniger 1 l voorraadfles

Navulfles 1 L. Onze Harafamily hygiënereiniger is bij uitstek geschikt voor hygiënisch gevoelige ruimtes zoals koelkasten, kinderspeelgoed enz. Het verwijdert op betrouwbare wijze alle soorten organische vervuilingen (bijv. insectenresten op het voertuig, groene aanslag in de buitenruimte, keukenvervuilingen) en maakt donkere tegelvoegen weer licht.

€ 24,90 *
Carnauba natuurlijke vloerverzorging 500 ml

Elegante glans voor natuurlijke oppervlakken. Carnauba is de hardste natuurlijke was ter wereld, waardoor onze natuurlijke verzorgende balsem ideaal is voor het reinigen, onderhouden en afdichten van natuurlijke oppervlakken van natuursteen en hout.

€ 22,90 *

Producten in deze set:

ERA vloerwisser houder 38 cm
Originele prijs: € 64,50 *
ERA standaard steel
Originele prijs: € 34,80 *