Ultraschuim oven- en grillreiniger 400 ml

Onze Ultraschuim oven- en grillreiniger is geurarm, lost vet op en is zeer zuinig. En het is zo eenvoudig: opspuiten, het actieve schuim laten intrekken, afnemen met een Ha-Ra doek - klaar!
Fabrikant Ha-Ra®
Artikelnr. 0620
Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 3 - 5 werkdagen.
€ 19,90 *
Prijzen incl. btw en excl. bezorgkosten á € 7,90
Hoeveelheid: In het winkelmandje

» Productief en krachtig: verwijdert ook volledig moeiteloos ingebrande en aangekoekte afzettingen
» Eenvoudig aan te brengen met actief schuim: op de oven of grill spuiten, laten inwerken, resten wegvegen
» Reukarm recept dat geen twijfelachtige resten achterlaat: zodra het schuim is afgeveegd, kan er weer voedsel op worden bewaard


Bij gebruik van Ultraschuim hebben handen geen extra bescherming nodig.
· bevat geen hoog aandeel alkalische bestanddelen, anders dan gebruikelijk.
· bestaat uit een milieuvriendelijke samenstelling, dat voor 97% biologisch afbreekbaar is.
· bevat natuurlijk drijfgas.

Toepassingsgebieden
Oven, grill en open haard, maar ook geschikt voor potten, pannen en bakplaten.

Gebruik
Stap 1
» Koude applicatie: gelijkmatig sprayen vanaf ca. 20-30 cm.
» Warme toepassing (alleen bij elektrische oven): de ruimte goed ventileren. Als de oven koud is, spuit u de binnenoppervlakken van ca. 20-30 cm in. Sluit de oven en verwarm gedurende ca. 3 minuten tot maximaal 100°C, laat daarna afkoelen.

Stap 2
Ongeveer 1 uur laten inwerken, of 's nachts als het erg vervuild is. Loszittend vuil verwijderen met een vochtige Ha-Ra doek, wassen en droogwrijven.

Tips
Houd de bus altijd rechtop tijdens het spuiten. Niet boven je hoofd sprayen. Niet gebruiken voor zelfreinigende ovens. Niet op aluminium of kunststof onderdelen spuiten.

inhoud
400 ml

Ingrediënten
Aqua, Ethanolamine, Butaan, PPG-2 Methyl Ether, PEG-8, Methoxyisopropanol, Propaan, Isobutaan, Cetearyl Alcohol en PEG-20 Stearaat, Carbomeer, Isopentaan (Pictogrammen licht ontvlambaar, uitroepteken) 

Let op
Zeer licht ontvlambare aerosol. Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting. Kan huid- en oogirritatie en irritatie van de luchtwegen veroorzaken. Buiten bereik van kinderen bewaren. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere soorten ontstekingsbronnen. Niet roken. Niet op open vuur of andere ontstekingsbronnen spuiten. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden.
BIJ CONTACT MET DE HUID: wassen met veel water en zeep.
BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Verwijder contactlenzen, indien mogelijk. Ga door met spoelen. Beschermen tegen direct zonlicht en niet blootstellen aan temperaturen hoger dan 50°C.

Hierbij passenende artikelen

Star doek

Alleskunner voor oppervlaktereiniging. Onze Star doeken zijn de allrounders onder de doeken. Ze zijn geschikt voor het reinigen van bijna alle oppervlakken en hebben een uitstekende reinigingskracht, een hoge wateropname en maken streeploos droog.

€ 22,00 *
Scrub wit

Het Scrub wit doekje is ideaal in combinatie met de Ultraschuim ovenreiniger, als schrobdoekje om ovens te reinigen.

€ 6,80 *