Rollfix leeg

Hans Raab Rollfix. Handige kunststof roller om af te vullen met Hans Raab Verzorgingsmiddel.
Fabrikant Ha-Ra®
Artikelnr. 0693
Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 3 - 5 werkdagen.
€ 7,40 *
Prijzen incl. btw en excl. bezorgkosten á € 7,90
Hoeveelheid: In het winkelmandje

Handige kunststof roller bedoeld voor het originele Hans Raab Verzorgingsmiddel en is makkelijk door uzelf na te vullen.

Oorspronkelijk was de Rollfix bedoeld om te gebruiken in combinatie met de Ha-Ra Raamreinigers, maar inmiddels is de Rollfix ook door steeds meer gebruikers ontdekt voor het behandelen van vlekken op bv. kledingstukken. 

Rollfix leeg? Bestel een nieuwe fles van 500 ml om te vullen!

» Voor glazenwassen: rol de Hans Raab Rollfix 2-3 keer over de raamreniger
» Voor het voorbehandelen van vlekken (helpt ook tegen kraagvet): rol de Hans Raab Rollfix meerdere keren over de vieze plek

Hierbij passenende artikelen

Star doek

Alleskunner voor oppervlaktereiniging. Onze Star doeken zijn de allrounders onder de doeken. Ze zijn geschikt voor het reinigen van bijna alle oppervlakken en hebben een uitstekende reinigingskracht, een hoge wateropname en maken streeploos droog.

€ 22,50 *
Verzorgingsmiddel 500 ml

De superster voor reiniging & verzorging. Ons Hans Raab Geconcentreerd Verzorgingsmiddel is onze superster, omdat het de vezels ondersteunt bij het reinigen en tegelijkertijd de gereinigde oppervlakken verzorgt. Ons Geconcentreerd Verzorgingsmiddel is biologisch afbreekbaar en misschien wel het meest economische reinigingsmiddel ter wereld. Slechts een paar druppels zijn voldoende om gigantische oppervlakken schoon te maken. Het laat bijna alle oppervlakken glanzen. In de praktische Rollfix kan het heel eenvoudig direct op de vezel worden aangebracht.

€ 22,90 *