Kalkex doosje 250 g

Hans Raab Kalkex doosje 250 gram. Natuurlijk sterk tegen kalk. Onze Kalkex bestaat uit 100% puur food-grade citroenzuur en is een absoluut wonderwapen tegen kalkaanslag. Het is geurloos en verwijdert hardnekkige kalkaanslag op een zachte manier. Perfect voor badkamers, kranen, wasmachines, vaatwassers en nog veel meer.
Fabrikant Ha-Ra®
Artikelnr. 0610
Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 3 - 5 werkdagen.
€ 13,90 *
Prijzen incl. btw en excl. bezorgkosten á € 7,90
Hoeveelheid: In het winkelmandje

» 100% natuurlijk ontkalkingsmiddel gemaakt van puur citroenzuur in voedselkwaliteit - 100% biologisch afbreekbaar
» Zeer zuinig in gebruik - 1 doosje Kalkex levert meer dan 12 liter kant-en-klare oplossing op
» Aangenaam in gebruik - geurloos en lost gemakkelijk en volledig op in water

Toepassingsgebieden
Voor het ontkalken van douchewanden, kranen, toiletten, huishoudelijke apparaten en nog veel meer.

Gebruik
Los 1 theelepel (ca. 10g) Hans Raab Kalkex op in een Hans Raab Kalkex spuitfles gevuld met 0,5 l water en spuit op de te ontkalken oppervlakken. Verdere gebruiksaanwijzing ontvang je met de bijsluiter.

Let op
Het product mag alleen gebruikt worden op zuurbestendige materialen. Neem voor het ontkalken van uw apparaten met Hans Raab Kalkex de instructies van de fabrikant van het apparaat in acht.

Ingrediënt
citroenzuur

Inhoud
250 gr

Let op
Kan oogirritatie veroorzaken. Als medisch advies nodig is, houd dan de container of het etiket bij de hand. Buiten bereik van kinderen bewaren. Lees het etiket voor gebruik. Handen grondig wassen na gebruik. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Verwijder indien mogelijk bestaande contactlenzen. Ga door met spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen / medische hulp inroepen.

Hierbij passenende artikelen

Kalkex navulpak 250 g

Hans Raab Kalkex navulpak 250 gram. Natuurlijk sterk tegen kalk. Onze Kalkex bestaat uit 100% puur food-grade citroenzuur en is een absoluut wonderwapen tegen kalkaanslag. Het is geurloos en verwijdert hardnekkige kalkaanslag op een zachte manier. Perfect voor badkamers, kranen, wasmachines, vaatwassers en nog veel meer.

€ 12,20 *
Sproeiflacon leeg Kalkex 500 ml

Hans Raab Kalkex sproeiflacon 500 ml (leeg). Natuurlijk sterk tegen kalk. Onze Kalkex bestaat uit 100% puur food-grade citroenzuur en is een absoluut wonderwapen tegen kalkaanslag. Het is geurloos en verwijdert hardnekkige kalkaanslag op een zachte manier. Perfect voor badkamers, kranen, wasmachines, vaatwassers en nog veel meer.

€ 5,50 *