Kalkex 500 ml sproeiflacon leeg

Hans Raab Kalkex sproeiflacon 500 ml (leeg). Natuurlijk sterk tegen kalk. Onze Kalkex bestaat uit 100% puur food-grade citroenzuur en is een absoluut wonderwapen tegen kalkaanslag. Het is geurloos en verwijdert hardnekkige kalkaanslag op een zachte manier. Perfect voor badkamers, kranen, wasmachines, vaatwassers en nog veel meer.
Fabrikant Ha-Ra®
Artikelnr. 0690
Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 3 - 5 werkdagen.
€ 5,50 *
Prijzen incl. btw en excl. bezorgkosten á € 7,90
Hoeveelheid: In het winkelmandje

Handige afsluitbare sproeiflacon voor een juiste Kalkex oplossing. Handig voor het bewerken van moeilijk bereikbare hoekjes ( kranen) en grotere oppervlakken in douchecel of badkamer.

» 100% natuurlijk ontkalkingsmiddel gemaakt van puur citroenzuur in voedselkwaliteit - 100% biologisch afbreekbaar
» Zeer zuinig in gebruik - 1 doosje Kalkex levert meer dan 12 liter kant-en-klare oplossing op
» Aangenaam in gebruik - geurloos en lost gemakkelijk en volledig op in water

Toepassingsgebieden
Voor het ontkalken van douchewanden, kranen, toiletten, huishoudelijke apparaten en nog veel meer.

Gebruik
Los 1 theelepel (ca. 10g) Hans Raab Kalkex op in een Hans Raab Kalkex spuitfles gevuld met 0,5 l water en spuit op de te ontkalken oppervlakken. Verdere gebruiksaanwijzing ontvang je met de bijsluiter.

Spaar Kalkex. Denk eraan om niet te veel Kalkex mengsel aan te maken, maar genoeg voor één keer. Kalkex is biologisch afbreekbaar en is de werking  na 28 dagen volledig kwijt. 

Let op
Het product mag alleen gebruikt worden op zuurbestendige materialen. Neem voor het ontkalken van uw apparaten met Hans Raab Kalkex de instructies van de fabrikant van het apparaat in acht.

Kalkex liefst oplossen in warm water voor een optimaal resultaat.

Ingrediënt
citroenzuur

Inhoud
500ml (leeg)

Let op
Kan oogirritatie veroorzaken. Als medisch advies nodig is, houd dan de container of het etiket bij de hand. Buiten bereik van kinderen bewaren. Lees het etiket voor gebruik. Handen grondig wassen na gebruik. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Verwijder indien mogelijk bestaande contactlenzen. Ga door met spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen / medische hulp inroepen.

Hierbij passenende artikelen

Kalkex doosje 250 g

Hans Raab Kalkex doosje 250 gram. Natuurlijk sterk tegen kalk. Onze Kalkex bestaat uit 100% puur food-grade citroenzuur en is een absoluut wonderwapen tegen kalkaanslag. Het is geurloos en verwijdert hardnekkige kalkaanslag op een zachte manier. Perfect voor badkamers, kranen, wasmachines, vaatwassers en nog veel meer.

€ 14,00 *
Kalkex navulpak 250 g

Hans Raab Kalkex navulpak 250 gram. Natuurlijk sterk tegen kalk. Onze Kalkex bestaat uit 100% puur food-grade citroenzuur en is een absoluut wonderwapen tegen kalkaanslag. Het is geurloos en verwijdert hardnekkige kalkaanslag op een zachte manier. Perfect voor badkamers, kranen, wasmachines, vaatwassers en nog veel meer.

€ 12,50 *
Kalkex navulpak 1 kg

Hans Raab Kalkex navulpak 1000 gram. Natuurlijk sterk tegen kalk. Onze Kalkex bestaat uit 100% puur food-grade citroenzuur en is een absoluut wonderwapen tegen kalkaanslag. Het is geurloos en verwijdert hardnekkige kalkaanslag op een zachte manier. Perfect voor badkamers, kranen, wasmachines, vaatwassers en nog veel meer.

€ 34,00 *