Glas-en oppervlaktereiniger 300 ml sproeiflacon 360°

Het kleine zusje van ons Verzorgingsmiddel. Onze Glas- en oppervlaktereiniger (voorheen 360° active spray) is het sterke, kleine zusje van ons Geconcentreerd Verzorgingsmiddel. Wanneer het snel moet, is de Glas- en oppervlaktereiniger het wondermiddel tegen vuil. Opspuiten, afvegen, klaar. Een musthave voor het hele huishouden en voor in de auto.
Fabrikant Ha-Ra
Artikelnr. 0608
Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 3 - 5 werkdagen.
€ 20,50 *
Prijzen incl. btw en excl. bezorgkosten á € 7,90
Hoeveelheid: In het winkelmandje

» Het product wanneer je het snel nodig hebt: spray on - wipe off - klaar!
» Klaar voor gebruik: reinigt volledig residu- en streeploos zonder toevoeging van water
» 360° flexibiliteit: spuit met de fijnste beneveling vanuit elke hoek in elke richting, zelfs boven het hoofd
» Buitengewoon goed verdraagbaar: zeer goede huidtolerantie, dermatologisch gestest en bevestigd

Klik hier voor een filmpje

Toepassingsgebieden
Gebruiksklare oplossing, geoptimaliseerd voor een snelle, streeploze reiniging van alle lichte tot middelzware vervuilingen op alle afwasbare oppervlakken in huis, tuin en voertuig. Gewoon opspuiten en afnemen met een Ha-Ra doek, b.v. de Star of Shiny. Uitermate geschikt voor roestvrijstalen oppervlakken, glazen vitrines, spiegels en hoogglans meubelen.

Schudden voor gebruik.

Let op
Goed schudden voor gebruik. Niet geschikt voor gebruik op LCD- of plasmaschermen. Wees voorzichtig met geoliede en gelakte houten oppervlakken vanwege het alcoholgehalte voor een streep- en residuvrije reiniging. Controleer bij twijfel de toepassing op een niet-zichtbare plaats.

360° active spray is een reinigingsproduct dat is ontwikkeld op basis van ons Geconcentreerde Verzorgingsmiddel voor een streeploze reiniging. "Klaar voor gebruik" op alle afwasbare oppervlakken. Vrij van kleurstoffen en vrij van microplastics.

Ingrediënten
Aqua, Limoneen, Sodium Laureth Sulfate, Parfum, Benzisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Glycerine, Alcohol denat., Natriumchloride, Citroenzuur

Buiten bereik van kinderen bewaren. Bevat 1,2-benzisothiazool-3 (2H)-on (2634-33-5). Kan allergische reacties veroorzaken.

Hierbij passenende artikelen

Shiny glasdoek

De fijne poetsdoek voor het reinigen van glas en glanzende oppervlakken. Onze Shiny doek is gemaakt van een zeer fijne en elastische stof en is daarom ideaal voor het polijsten en reinigen van hoogwaardige glazen en bestek. Ook spiegels schitteren dankzij onze Shiny.

€ 20,90 *
Glas- en oppervlaktereiniger 1 l voorraadfles

Het kleine zusje van ons Verzorgingsmiddel. Onze Glas- en oppervlaktereiniger (voorheen 360 active spray) is het sterke, kleine zusje van ons Geconcentreerd Verzorgingsmiddel. Wanneer het snel moet, is de Glas- en oppervlaktereiniger het wondermiddel tegen vuil. Opspuiten, afvegen, klaar. Een musthave voor het hele huishouden en voor in de auto.

€ 23,90 *
Star doek

Alleskunner voor oppervlaktereiniging. Onze Star doeken zijn de allrounders onder de doeken. Ze zijn geschikt voor het reinigen van bijna alle oppervlakken en hebben een uitstekende reinigingskracht, een hoge wateropname en maken streeploos droog.

€ 22,50 *