Blue reinigingspasta 200 ml

Onze wonderpasta. Onze Blue reinigingspasta laat alle metalen en natuurstenen oppervlakken glanzen. Het werkt ook wanneer andere reinigingsmiddelen het hebben opgegeven - het is niet voor niets dat we het "wonderpasta" noemen.
Fabrikant Ha-Ra®
Artikelnr. 0659
Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 3 - 5 werkdagen.
€ 21,90 *
Prijzen incl. btw en excl. bezorgkosten á € 7,90
Hoeveelheid: In het winkelmandje

Gerelateerde producten

» Het wonderwapen voor bijna al het hardnekkig vuil op bijna alle ondergronden, ook roestvlekken zijn geen probleem
» Reinigt, polijst en conserveert in één handeling en laat bijna alle metalen glanzen
» Reinigingspasta op basis van natuurlijke ingrediënten, met natuurlijke polijstklei en zeep op basis van plantaardige vetten
» Geschikt voor mensen met allergieën en mensen met een gevoelige huid

Toepassingsgebieden
Voor het reinigen en polijsten van bestek, sieraden, beslag en nog veel meer. gemaakt van roestvrij staal, chroom, aluminium, goud, zilver, messing, koper en tin. Daarnaast wastafels, tegels en nog veel meer. van keramiek en email, keramische kookplaten en douchebakken van glas en acryl, witte sportschoenen, rolluiken, kunststof kozijnen, tuinmeubelen, etc.

Gebruik
Breng de Blue reinigingspasta aan op de witte zijde en veeg af met de grijze zijde van de Blue multidoek. Wrijf met de witte kant van de bevochtigde Blue multidoek over de Blue reinigingspasta totdat deze gaat schuimen. Werk aan het te behandelen gebied. Na het reinigingsproces Met de grijze kant van de Blue multidoek de resten van de Blue reinigingspasta opzuigen.

Let op
Laat de Blue reinigingspasta na gebruik drogen alvorens hem weer dicht te doen.

Tip
Voor alle sneakerfans: de witte zolen van je sneakers worden weer glanzend wit met de Blue reinigingspasta.

Op basis van natuurlijke ingrediënten, met zeep gemaakt van plantaardige vetten, natuurlijke polijstklei en glycerine.

Ingrediënten
Alumina, Aqua, Natriumtallowaat, Glycerine, Natriumcocoaat, Parfum, Limoneen, Citral, Benzisothiazolinone, Methylisothiazolinone, CI 77891, CI 74160, Natriumhydroxide

Bevat (R)-p-mentha-1,8-dieen. Kan allergische reacties veroorzaken. Buiten het bereik van KINDEREN houden. Vermijd oogcontact. Als het product in uw ogen komt, spoel ze dan grondig uit met water.

Hierbij passenende artikelen

Leer-/multidoek

De zachte zorg voor lederen oppervlakken. De beste vriend van de Ha-Ra leerbalsem. Met een blauw gemêleerde kant voor reiniging en een witte kant voor polijsten. Licht vochtig te gebruiken in combinatie met de Blue pasta of droog met de leerbalsem.

€ 8,60 *
Blue-/multidoek

De beste vriend van de Blue Multipasta. Voor reinigen en polijsten. De Blue Multipasta wordt met de witte kant van de Blue doek aangebracht en met de grijze kant weggeveegd.

€ 8,60 *