BIO WC Power spray 300 ml sproeiflacon leeg

Sproeiflacon 300 ml. Ha-Ra Bio WC Power Spray bestaat uit 100% duurzame grondstoffen en is zo productief dat het tot 33 flessen conventionele toiletreiniger vervangt.
Fabrikant Ha-Ra
Artikelnr. 0653
Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 3 - 5 werkdagen.
€ 12,50 *
Prijzen incl. btw en excl. bezorgkosten á € 7,90
Hoeveelheid: In het winkelmandje

» Puur natuurlijk product op basis van duurzame grondstoffen - 100% vegan
» Krachtige formule voor het verwijderen van hardnekkig vuil zoals urine- en bruine steenafzettingen, kalkaanslag en roestvlekken
» Eén navulfles van 1 l. is voldoende voor maximaal 400 toepassingen, dus één fles bespaart tot 25 liter conventionele toiletreiniger en tot 1,3 liter plastic afval
» De hoogwaardige sproeiflacon spuit vanuit elke positie in elke richting, zelfs boven het hoofd, zodat elke ruimte in het toilet moeiteloos kan worden bereikt

Toepassingsgebieden
Ha-Ra Bio WC Power Spray is bij uitstek geschikt voor het reinigen van alle zuurbestendige oppervlakken in de sanitaire ruimte, met name toiletten, urinoirs en bidets. 

Gebruik
Giet Ha-Ra Bio WC Power Spray in de spuitfles en verdun deze met water in een verhouding van 1:1 tot 1:3, afhankelijk van de mate van vervuiling. Bij hardnekkig vuil onverdund gebruiken. Spray het hele oppervlak van het toilet in, laat het 5-10 minuten intrekken en spoel het af met water. Bij hardnekkig vuil met een toiletborstel nabewerken.

Schudden voor gebruik.

Let op
Niet gebruiken op zuurgevoelige oppervlakken zoals chroom, roestvrij staal of marmer. Controleer voor gebruik de materiaalcompatibiliteit, eventueel op een verborgen plek. Vorstvrij bewaren.

Belangrijk
Om de functionaliteit te garanderen, moet de spuitfles altijd volledig gevuld zijn.

Ha-Ra Bio WC Power Spray is een puur natuurlijk product op basis van hernieuwbare grondstoffen: natuurlijk melk- en citroenzuur, een natuurlijke suiker tenside en de natuurlijke geur sinaasappel-lavendel.

Ingrediënten
AQUA, CITROENZUUR, MELKZUUR, COCAMIDOPROPYLBETAINE, PARFUM

Let op
Kan oogletsel veroorzaken. Buiten bereik van kinderen bewaren. Draag beschermende handschoenen / oogbescherming. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Verwijder indien mogelijk contactlenzen. Ga door met spoelen. Bel onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM / arts.

Hierbij passenende artikelen

Star antibacterieel

De alleskunner voor oppervlaktereiniging nu met een permanente antibacteriële werking.

€ 23,90 *
Ultra-handschoen

De vetkiller voor in de keuken. Met zijn sterk gecomprimeerde, blauwgevlekte ultravezel, verwijdert onze ultrahandschoen gemakkelijk zelfs de zwaarste vettige vervuilingen, de Viva-vezel op de rug is ideaal voor latere reiniging.

€ 24,90 nu voor € 21,17 *
BIO WC Power spray 1 l voorraadfles

Navulfles 1 l. Ha-Ra Bio WC Power Spray bestaat uit 100% duurzame grondstoffen en is zo productief dat het tot 33 flessen conventionele toiletreiniger vervangt.

€ 26,50 *