Ha-Ra Standaard Raamreiniger 32 cm

Ha-Ra standaard Raamreiniger 32 cm
Fabrikant Ha-Ra
Artikelnr. 0110W
Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 3 - 5 werkdagen.
€ 58,00 *
Prijzen incl. btw en excl. bezorgkosten á € 7,90
Hoeveelheid: In het winkelmandje

Productinformatie "Ha-Ra Raamreiniger 32 cm"

Snel, gemakkelijk en zonder krachtsinspanning ramen zemen!

Eenvoudig de vezel nat maken, een paar druppels Verzorgingsmiddel aanbrengen (dit gaat nog handiger met de Rollfix) en de Raamreiniger is klaar voor gebruik.

Er zijn ook losse rubberen strips en vezels verkrijgbaar voor de standaard Raamreiniger, deze zijn verkrijgbaar via een Ha-Ra adviseur.

Lees hier meer over de raamreiniger

 

Alle onderdelen zijn afzonderlijk verkrijgbaar.

Hierbij passenende artikelen

Star doek

Alleskunner voor oppervlaktereiniging. Onze Star doeken zijn de allrounders onder de doeken. Ze zijn geschikt voor het reinigen van bijna alle oppervlakken en hebben een uitstekende reinigingskracht, een hoge wateropname en maken streeploos droog.

€ 22,00 *
Verzorgingsmiddel 500 ml

De superster voor reiniging & verzorging. Ons Hans Raab Geconcentreerd Verzorgingsmiddel is onze superster, omdat het de vezels ondersteunt bij het reinigen en tegelijkertijd de gereinigde oppervlakken verzorgt. Ons Geconcentreerd Verzorgingsmiddel is biologisch afbreekbaar en misschien wel het meest economische reinigingsmiddel ter wereld. Slechts een paar druppels zijn voldoende om gigantische oppervlakken schoon te maken. Het laat bijna alle oppervlakken glanzen. In de praktische Rollfix kan het heel eenvoudig direct op de vezel worden aangebracht.

€ 20,90 *