Ha-Ra Standaard Raamreiniger 19 cm

Ha-Ra standaard Raamreiniger 19 cm
Fabrikant Ha-Ra
Artikelnr. 0100W
Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 3 - 5 werkdagen.
€ 44,90 *
Prijzen incl. btw en excl. bezorgkosten á € 7,90
Hoeveelheid: In het winkelmandje

Productinformatie "Ha-Ra Raamreiniger 19 cm"

Snel en gemakkelijk ramen zemen zonder krachtsinspanning! Geen emmertje met sop meer nodig.

Eenvoudig de vezel nat maken, een druppeltje Verzorgingsmiddel aanbrengen (nog handiger met de Rollfix) en de Raamreiniger is klaar voor gebruik.

Er zijn ook losse rubber strips en vezels verkrijgbaar voor de standaard Raamreiniger, deze zijn verkrijgbaar via een Ha-Ra consulent.

Lees hier meer over de raamreiniger

Alle onderdelen zijn los na te bestellen.

Hierbij passenende artikelen

Star doek

Alleskunner voor oppervlaktereiniging. Onze Star doeken zijn de allrounders onder de doeken. Ze zijn geschikt voor het reinigen van bijna alle oppervlakken en hebben een uitstekende reinigingskracht, een hoge wateropname en maken streeploos droog.

€ 22,00 *
Verzorgingsmiddel 500 ml

De superster voor reiniging & verzorging. Ons Hans Raab Geconcentreerd Verzorgingsmiddel is onze superster, omdat het de vezels ondersteunt bij het reinigen en tegelijkertijd de gereinigde oppervlakken verzorgt. Ons Geconcentreerd Verzorgingsmiddel is biologisch afbreekbaar en misschien wel het meest economische reinigingsmiddel ter wereld. Slechts een paar druppels zijn voldoende om gigantische oppervlakken schoon te maken. Het laat bijna alle oppervlakken glanzen. In de praktische Rollfix kan het heel eenvoudig direct op de vezel worden aangebracht.

€ 20,90 *