Protect Impregneermiddel

Fabrikant Ha-Ra®
Artikelnr. 0670
Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 2 - 3 werkdagen.
€ 36,00 *

Prijzen incl. btw en excl. bezorgkosten á € 6,95

Hoeveelheid:

Productinformatie "Ha-Ra® Protect Impregneermiddel"

Ha-Ra Prorect biedt volledige bescherming en behoud van waarde, zonder enige chemicaliën.

U kent het wel: bij de eerste zonnestraal zien uw ramen en glanzende oppervlakken eruit alsof ze nog nooit schoongemaakt zijn. In de douche worstelt u met kalkaanslag en op de serre of dakraam tegen vogelpoep of mos. Dat is nu voorbij, want Ha-Ra Protect is hèt concentraat dat je problemen oplost.

Deze nieuwe, unieke high-performance oppervlakte impregnering werkt op alle onbehandelde glazen oppervlakken - binnen en buiten - alsmede op keramische oppervlakken in de badkamer, gepolijste werkbladen, vloeren van graniet en glazen kookplaten. Het is uiterst duurzaam en milieuvriendelijk, vrij van chemische toevoegingen. Door de nieuwe baanbrekende Ha-Ra Protect technologie ontstaat direct een effectieve beschermende siliconen laag zonder intrektijd.

Behandelde oppervlakken zijn zeer hydrofoob (waterafstotend), waardoor water er afloopt en vuil niet kan hechten. Dit zorgt ervoor dat het schoon blijft, met weinig inspanning. De geïmpregneerde oppervlakken kunnen eenvoudig gereinigd worden met helder water en een Ha-Ra-doek of raamreinigingsapparatuur, zelfs bij hardnekkig vuil.

Ha-Ra Protect beschermt mens en milieu. Het is bijzonder geschikt voor mensen met allergieën.

Hierbij passenende artikelen

Briljant glansdoek Briljant glansdoek

De Ha-Ra Briljant glansdoek is een ontwikkeling met gebruik van superfijne vezeltechniek, ideaal voor het oppoetsen van spiegels, glas, zilver e.d.

€ 17,90 *
Kristaldoek Kristaldoek

De Ha-Ra Kristal glasdoek zachter dan linnen of katoen. Met haar afmetingen van 68 bij 48 cm is de Ha-Ra...

€ 17,30 *

Toebehoren:

Kristaldoek
€ 17,30 *