Viva-Ultra doek (12x16 cm)

De vetkiller voor in de keuken. Met zijn hoge dichtheid en blauw gemêleerde ultravezel verwijdert onze Viva-Ultra-reinigingsdoek gemakkelijk zelfs de meest hardnekkige vetvervuilingen,. De Viva-vezel aan de achterkant is ideaal voor nareiniging.
Fabrikant Ha-Ra®
Artikelnr. 0408B
Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 3 - 5 werkdagen.
€ 15,70 *
Prijzen incl. btw en excl. bezorgkosten á € 7,90
Hoeveelheid: In het winkelmandje
Kleur

» De vetkiller! Dankzij een gepatenteerd krimpproces bereikt de ultravezel een enorme dichtheid en zorgt zo voor verbazingwekkende vetoplossende eigenschappen - het neemt zelfs de binnenoppervlakken van ovens en grills aan
» De Viva-vezel, die ook in de raamwisser wordt gebruikt, is ideaal voor de afwerking.
» Handgemaakt in onze fabriek in Saarland - elk stuk is uniek

Is bedoeld als een schrobber en maakt op een makkelijke manier met een draaiende beweging vet en vuil los. Door een speciaal gepatenteerd fabricage procédé wordt een hoge intensieve reinigingsresultaat bereikt samen met een lange levensduur.

Het losgemaakte vuil kan daar waar mogelijk worden weggespoeld of anders met de Star of Natura doek worden verwijderd.

Leverbaar met blauwe of rode rand.

Toepassingsgebieden
Speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van vetvervuilingen, b.v. in de oven en grill, op afzuigkappen en het betegelde oppervlak in de keuken. Kan ook gebruikt worden om af te wassen.

Tip
Schoonmaken hoeft niet inspannend te zijn. De hoogwaardige Ha-Ra-vezels kunnen wat van hun reinigingskracht verliezen als je er druk op uitoefent.

materiaal
100% Polyester

maat
16 x 11,5 cm

Onderhoudsinstructies
Voor het eerste gebruik wassen met Saponella in de wasmachine op 40°C. Na gebruik uitspoelen met 2-3 druppels Hans Raab Geconcentreed Verzorgingsmiddel in helder water. Bij zwaardere vervuiling in de wasmachine wassen op 40°C met Ha-Ra Saponella. Gebruik nooit wasverzachter, ook niet wasmiddelen die wasverzachter bevatten. Niet in de droger, maar luchtig laten drogen. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen. Wij raden de Ha-Ra waszak aan om de hoogwaardige Ha-Ra vezels voorzichtig in de wasmachine te wassen.

Hierbij passenende artikelen

Ultraschuim oven- en grillreiniger 400 ml

Onze Ultraschuim oven- en grillreiniger is geurarm, lost vet op en is zeer zuinig. En het is zo eenvoudig: opspuiten, het actieve schuim laten intrekken, afnemen met een Ha-Ra doek - klaar!

€ 20,90 *