Star doek

Alleskunner voor oppervlaktereiniging. Onze Star doeken zijn de allrounders onder de doeken. Ze zijn geschikt voor het reinigen van bijna alle oppervlakken en hebben een uitstekende reinigingskracht, een hoge wateropname en maken streeploos droog.
Fabrikant Ha-Ra®
Artikelnr. 0422R
Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 3 - 5 werkdagen.
€ 20,90 *
Prijzen incl. btw en excl. bezorgkosten á € 6,95
Hoeveelheid: In het winkelmandje
Kleur

Productinformatie "Ha-Ra® Star"

De Ha-Ra Star een schoonmaakdoek bij uitstek! Ligt prettig in de hand en voelt aan als het werken met een ouderwetse zeemlap, met dat verschil, dat de Ha-Ra Star doek super schoon maakt. 
Gebruik de Star bij het schoonmaken van bv. deuren en kozijnen, meubels, glas, spiegels, tegels. roestvrijstaal, enz. Het resultaat is echt schoon door o.a het groot vuilopnemend vermogen.

» Fijnste high-performance microvezel voor de beste vuilopname en het meest efficiënte reinigingsresultaat
» Onze allrounder combineert een uitstekende reinigingskracht, hoge wateropname en streeploos drogen als geen andere doek.
» Geschikt voor bijna alle ondergronden, binnen en buiten
» Handgemaakt in onze fabriek in Saarland - elk stuk is uniek
» Voor iedereen de juiste doek: verkrijgbaar in verschillende kleuren

Samen met een Ha-Ra schrobdoek (b.v. Viva Ultra of Egel doek) en een fles verzorgingsmiddel vormen deze drie de basis van een Ha-Ra schoonmaakset!

Toepassingsgebieden
Geschikt voor alle lichte tot zware vervuilingen op bijna alle oppervlakken, Star Scratch heeft ook een krabhoek om te schrobben. DEKRA-rapport bevestigt: bij uitstek geschikt voor gebruik op hoogglanzende oppervlakken en tv-schermen, evenals geoliede en gelakte houten meubels (Star Scratch: gebruik geen krabhoek op gevoelige oppervlakken).

Tip
Om het gehele oppervlak van de reinigingsdoek optimaal te gebruiken voor de reiniging en om het opnieuw bevuilen van reeds gereinigde oppervlakken te voorkomen, vouwt u de vochtige Stardoek twee keer zodat er acht doekoppervlakken van dezelfde grootte ontstaan, die kunnen worden gebruikt de een na de ander voor oppervlaktereiniging.

materiaal
75% polyester microvezel / 25% polyamide microvezel

Maat Star: 40 x 40 cm
Star mini: 25 x 25 cm

Onderhoudsinstructies
Voor het eerste gebruik wassen met Saponella in de wasmachine op 40°C. Na gebruik uitspoelen met 2-3 druppels Hans Raab Geconcentreerd Verzorgingsmiddel onder helder water. Bij zwaardere vervuiling in de wasmachine wassen op 40°C met Ha-Ra Saponella. Gebruik nooit wasverzachter, ook geen wasmiddelen die wasverzachter bevatten. Niet in de droger, maar luchtig laten drogen. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen. Wij raden de Ha-Ra waszak aan om de hoogwaardige Ha-Ra-vezels in de wasmachine te wassen.

Hierbij passenende artikelen

Raamreiniger Ha-Ra Vario

Vario Raamreiniger

Vanaf € 53,50 *
Verzorgingsmiddel 500 ml

Hans Raab Verzorgingsmiddel op basis van plantaardige grondstoffen en tot 99% biologisch afbreekbaar.

€ 16,50 *
Handschoen Egel

Onze hightech grondige reinigingshandschoen voor bijna alle gevallen. De blauw-witte EGEL-zijde maakt diepgeworteld vuil los, de witte PUR-zijde houdt het vast en is ideaal om streeploos af te vegen.

€ 29,80 *
Viva Ultra doek (12x16 cm)

De vetkiller voor in de keuken. Met zijn hoge dichtheid en blauw gemêleerde ultravezel verwijdert onze Viva-Ultra-reinigingsdoek gemakkelijk zelfs de meest hardnekkige vetvervuilingen,. De Viva-vezel aan de achterkant is ideaal voor nareiniging.

€ 13,40 *