Star antibacterieel

De alleskunner voor oppervlaktereiniging nu met een permanente antibacteriële werking.
Fabrikant Ha-Ra
Artikelnr. 0422AB
Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 3 - 5 werkdagen.
€ 23,90 *
Prijzen incl. btw en excl. bezorgkosten á € 7,90
Hoeveelheid: In het winkelmandje

» Dankzij de antibacteriële afwerking (niet uitwasbaar) blijft de doek kiemvrij en is daarom de eerste keuze voor alle hygiënisch gevoelige gebieden
» Fijnste high-performance microvezel voor de beste vuilopname en het meest efficiënte reinigingsresultaat
» Onze allrounder combineert een uitstekende reinigingskracht, hoge wateropname en streeploos drogen als geen andere doek
» Geschikt voor bijna alle ondergronden, binnen en buiten
» Handgemaakt in onze fabriek in Saarland - elk stuk is uniek

Toepassingsgebieden
Geschikt voor alle lichte tot zware vervuilingen op bijna alle ondergronden. Dankzij de antibacteriële afwerking is het ideaal geschikt voor alle hygiënisch gevoelige ruimtes zoals de toilet, keuken en badkamer.

Tip
Om het gehele oppervlak van de reinigingsdoek optimaal te gebruiken voor de reiniging en om het opnieuw bevuilen van reeds gereinigde oppervlakken te voorkomen, vouwt u de vochtige Stardoek twee keer zodat er acht doekoppervlakken van dezelfde grootte ontstaan, die kunnen worden gebruikt de één na de ander voor oppervlaktereiniging.

materiaal
75% polyester microvezel / 25% polyamide microvezel

Maat
40 x 40 cm

Onderhoudsinstructies
Voor het eerste gebruik wassen met Saponella in de wasmachine op 40°C. Na gebruik uitspoelen met 2-3 druppels Hans Raab Geconcentreerd Verzorgingsmiddel onder helder water. Bij zwaardere vervuiling in de wasmachine wassen op 40°C met Ha-Ra Saponella. Gebruik nooit wasverzachter, ook geen wasmiddelen die wasverzachter bevatten. Niet in de droger, maar luchtig laten drogen. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen. Wij raden de Ha-Ra waszak aan om de hoogwaardige Ha-Ra-vezels in de wasmachine te wassen.

Hierbij passenende artikelen

Badkamerreiniger 1 l voorraadfles

Navulfles 1 ltr. Onze badkamerreiniger is het natuurlijke alternatief voor de gehele sanitaire ruimte. Het is extreem krachtig tegen kalk- en zeepresten, zorgt voor een streeploze glans zonder uit te drogen en ruikt fruitig-fris naar sinaasappel-grapefruit.

€ 21,20 *
Verzorgingsmiddel 500 ml

De superster voor reiniging & verzorging. Ons Hans Raab Geconcentreerd Verzorgingsmiddel is onze superster, omdat het de vezels ondersteunt bij het reinigen en tegelijkertijd de gereinigde oppervlakken verzorgt. Ons Geconcentreerd Verzorgingsmiddel is biologisch afbreekbaar en misschien wel het meest economische reinigingsmiddel ter wereld. Slechts een paar druppels zijn voldoende om gigantische oppervlakken schoon te maken. Het laat bijna alle oppervlakken glanzen. In de praktische Rollfix kan het heel eenvoudig direct op de vezel worden aangebracht.

€ 22,90 *
Glas-en oppervlaktereiniger 300 ml sproeiflacon 360°

Het kleine zusje van ons Verzorgingsmiddel. Onze Glas- en oppervlaktereiniger (voorheen 360° active spray) is het sterke, kleine zusje van ons Geconcentreerd Verzorgingsmiddel. Wanneer het snel moet, is de Glas- en oppervlaktereiniger het wondermiddel tegen vuil. Opspuiten, afvegen, klaar. Een musthave voor het hele huishouden en voor in de auto.

€ 20,50 *
BIO WC Power spray 1 l voorraadfles

Navulfles 1 l. Ha-Ra Bio WC Power Spray bestaat uit 100% duurzame grondstoffen en is zo productief dat het tot 33 flessen conventionele toiletreiniger vervangt.

€ 26,50 *