Shiny glasdoek

De fijne poetsdoek voor het reinigen van glas en glanzende oppervlakken. Onze Shiny doek is gemaakt van een zeer fijne en elastische stof en is daarom ideaal voor het polijsten en reinigen van hoogwaardige glazen en bestek. Ook spiegels schitteren dankzij onze Shiny.
Fabrikant Ha-Ra
Artikelnr. 0432
Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 3 - 5 werkdagen.
€ 20,90 *
Prijzen incl. btw en excl. bezorgkosten á € 7,90
Hoeveelheid: In het winkelmandje

» Zeer fijne en elastische high-performance microvezel voor een streeploos hoogglans gepolijst oppervlak
» 3 functies in één doek: geschikt voor drogen, reinigen en polijsten
» Bij uitstek geschikt voor het schoonmaken en oppoetsen van spiegels, glaswerk, beeldschermen van tablets, pc's, smartphones etc.
» Handgemaakt in onze fabriek in Saarland - elk stuk is uniek

Toepassingsgebieden
Ideaal voor het drogen, reinigen en polijsten van hoogwaardig bestek en glazen. Ook geschikt voor het streeploos afvegen van spiegels, vitrines en hoogglans meubelen. Kan droog en nat gebruikt worden. DEKRA-rapport bevestigt: bij uitstek geschikt voor gebruik op hoogglanzende oppervlakken en tv-schermen, evenals geoliede en gelakte houten meubels.

Tip
Om het gehele oppervlak van de poetsdoek optimaal te gebruiken voor het reinigen en om het opnieuw bevuilen van reeds gereinigde oppervlakken te voorkomen, vouwt u de vochtige Shiny tweemaal dubbel zodat er acht even grote doekoppervlakken ontstaan ​​die één voor één helpen met de oppervlaktereiniging.

materiaal
80% polyester microvezel / 20% polyamide microvezel

maat
56 x 40 cm

Onderhoudsinstructies
Voor het eerste gebruik wassen met Saponella in de wasmachine op 40°C. Na gebruik uitspoelen met 2-3 druppels Hans Raab geconcentreerd verzorgingsmiddel in helder water. Bij zwaardere vervuiling in de wasmachine wassen op 40°C met Ha-Ra Saponella. Gebruik nooit wasverzachter, ook niet wasmiddelen die wasverzachter bevatten. Niet in de droger, maar luchtig laten drogen. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen. Wij raden de Ha-Ra waszak aan om de hoogwaardige Ha-Ra vezels voorzichtig in de wasmachine te wassen.

Hierbij passenende artikelen

Glas-en oppervlaktereiniger 300 ml sproeiflacon 360°

Het kleine zusje van ons Verzorgingsmiddel. Onze Glas- en oppervlaktereiniger (voorheen 360° active spray) is het sterke, kleine zusje van ons Geconcentreerd Verzorgingsmiddel. Wanneer het snel moet, is de Glas- en oppervlaktereiniger het wondermiddel tegen vuil. Opspuiten, afvegen, klaar. Een musthave voor het hele huishouden en voor in de auto.

€ 20,50 *
Glas- en oppervlaktereiniger 1 l voorraadfles

Het kleine zusje van ons Verzorgingsmiddel. Onze Glas- en oppervlaktereiniger (voorheen 360 active spray) is het sterke, kleine zusje van ons Geconcentreerd Verzorgingsmiddel. Wanneer het snel moet, is de Glas- en oppervlaktereiniger het wondermiddel tegen vuil. Opspuiten, afvegen, klaar. Een musthave voor het hele huishouden en voor in de auto.

€ 23,90 *
Verzorgingsmiddel 500 ml

De superster voor reiniging & verzorging. Ons Hans Raab Geconcentreerd Verzorgingsmiddel is onze superster, omdat het de vezels ondersteunt bij het reinigen en tegelijkertijd de gereinigde oppervlakken verzorgt. Ons Geconcentreerd Verzorgingsmiddel is biologisch afbreekbaar en misschien wel het meest economische reinigingsmiddel ter wereld. Slechts een paar druppels zijn voldoende om gigantische oppervlakken schoon te maken. Het laat bijna alle oppervlakken glanzen. In de praktische Rollfix kan het heel eenvoudig direct op de vezel worden aangebracht.

€ 22,90 *