Kristaldoek

Microvezeldoek voor reiniging en streeploos drogen. Dankzij de honingraatstructuur is onze Kristaldoek ideaal als theedoek, maar ook voor vitrines of spiegels. Het droogt absoluut streeploos op en kan zowel droog als nat gebruikt worden. Zachter dan linnen of katoen.
Fabrikant Ha-Ra®
Artikelnr. 0427
Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 3 - 5 werkdagen.
€ 19,40 *
Prijzen incl. btw en excl. bezorgkosten á € 6,95
Hoeveelheid: In het winkelmandje
Kleur

De Ha-Ra Kristaldoek is zachter dan linnen of katoen. Op basis van een absoluut uniek weefpatroon met twee draadsterkten met als resultaat een weefpatroon met regelmatige filamenten.
Met haar afmetingen van 68 bij 50 cm is de Ha-Ra Kristal niet alleen groot qua afmetingen, maar ook groot in prestaties. De tientallen miljoenen nanoachtige, met het blote oog niet zichtbare, draadjes vormen de basis voor de enorme poetskracht en een groot vocht- en vuilopname in zowel droge als vochtige toestand.

» De professional voor het streeploos reinigen van lichtere vervuilingen
» Droogt absoluut streeploos op en kan zowel droog als nat gebruikt worden
» Goede wateropname dankzij de honingraatstructuur - ideaal als theedoek
» Voor iedereen de juiste doek: verkrijgbaar in verschillende kleuren

Pas op: de techniek van super dunne nano draadjes zorgt voor een optimaal poetseffect, maar heeft als nadeel dat het kan beschadigen op scherpe randjes. Dit laatste gaat niet ten koste van de werking van de doek en is dan ook geen reden voor garantie.

Toepassingsgebieden
Speciaal ontwikkeld voor het streeploos reinigen en droog afvegen van spiegels en vitrines evenals servies, glazen en bestek. Kan zowel droog als nat gebruikt worden. DEKRA-rapport bevestigt: bij uitstek geschikt voor gebruik op hoogglanzende oppervlakken en tv-schermen, evenals geoliede en gelakte houten meubels.

Tip
Om het gehele oppervlak van de poetsdoek optimaal te gebruiken voor het reinigen en om het opnieuw bevuilen van reeds gereinigde oppervlakken te voorkomen, vouwt u de kristaldoek drie keer zodat er zestien doekoppervlakken van dezelfde grootte ontstaan ​​die één keer gebruikt kunnen worden, na elkaar voor oppervlaktereiniging.

materiaal
80% polyester microvezel / 20% polyamide microvezel

maat
67 x 50 cm

Onderhoudsinstructies
Voor het eerste gebruik wassen met Saponella in de wasmachine op 40°C. Na gebruik uitspoelen met 2-3 druppels Hans Raab geconcentreerd verzorgingsmiddel in helder water. Bij zwaardere vervuiling in de wasmachine wassen op 40°C met Ha-Ra Saponella. Gebruik nooit wasverzachter, ook niet wasmiddelen die wasverzachter bevatten. Niet in de droger, maar luchtig laten drogen. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen. Wij raden de Ha-Ra waszak aan om de hoogwaardige Ha-Ra vezels voorzichtig in de wasmachine te wassen.

Hierbij passenende artikelen

360 active spray 300 ml

Verzorgingsmiddel active spray

€ 18,50 *
Verzorgingsmiddel 500 ml

Hans Raab Verzorgingsmiddel op basis van plantaardige grondstoffen en tot 99% biologisch afbreekbaar.

€ 16,50 *