Blue-/multidoek

De beste vriend van de Blue Multipasta. Voor reinigen en polijsten. De Blue Multipasta wordt met de witte kant van de Blue doek aangebracht en met de grijze kant weggeveegd.
Fabrikant Ha-Ra
Artikelnr. 0421
Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 3 - 5 werkdagen.
€ 9,50 *
Prijzen incl. btw en excl. bezorgkosten á € 7,90
Hoeveelheid: In het winkelmandje

» De ideale aanvulling op de Ha-Ra Blue Multipasta
» De witte scrubvezel ondersteunt de Blue Multipasta tijdens het polijsten en reinigen, de grijze Viva-vezel neemt resten op
» Handgemaakt in onze fabriek in Saarland - elk stuk is uniek

Voor het reinigen en polijsten van bestek, sieraden, beslag en nog veel meer. gemaakt van roestvrij staal, chroom, aluminium, goud, zilver, messing, koper en tin. Daarnaast wastafels, tegels en nog veel meer. van keramiek en email, keramische kookplaten en douchebakken van glas en acryl, witte sportschoenen, rolluiken, kunststof kozijnen, tuinmeubelen, etc. Breng de Blue Multipasta aan op de witte zijde en veeg af met de grijze Viva vezel.

Tip
Schoonmaken hoeft niet inspannend te zijn. De hoogwaardige Ha-Ra-vezels kunnen wat van hun reinigingskracht verliezen als je er druk op uitoefent.

materiaal
100% Polyester

Onderhoudsinstructies
Voor het eerste gebruik wassen met Saponella in de wasmachine op 40°C. Na gebruik uitspoelen met 2-3 druppels Hans Raab Geconcentreerd Verzorgingsmiddel in helder water. Bij zwaardere vervuiling in de wasmachine wassen op 40°C met Ha-Ra Saponella. Gebruik nooit wasverzachter, ook niet wasmiddelen die wasverzachter bevatten. Niet in de droger, maar luchtig laten drogen. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen. Wij raden de Ha-Ra waszak aan om de hoogwaardige Ha-Ra vezels voorzichtig in de wasmachine te wassen.

Hierbij passenende artikelen

Blue reinigingspasta 200 ml

Onze wonderpasta. Onze Blue reinigingspasta laat alle metalen en natuurstenen oppervlakken glanzen. Het werkt ook wanneer andere reinigingsmiddelen het hebben opgegeven - het is niet voor niets dat we het "wonderpasta" noemen.

€ 22,50 *