Afwasdoek

De meest hygiënische voor hardnekkig vuil. Dankzij de permanent antibacteriële nanozilver finish blijft onze afwasdoek vrij van ziektekiemen. Zo gripvast als een spons en tegelijkertijd zo flexibel dat het ook in nauwe openingen en diep in hoeken kan komen.
Fabrikant Ha-Ra
Artikelnr. 0431GR
Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 3 - 5 werkdagen.
€ 10,90 *
Prijzen incl. btw en excl. bezorgkosten á € 7,90
Hoeveelheid: In het winkelmandje
Kleur

» Verwijdert moeiteloos nog zwaardere vervuilingen, zoals aangehechte vetresten en ingebrande afzettingen.
» Dankzij de permanent antibacteriële behandeling blijft het langer schoon en geeft het geen onaangename geurtjes af.
» Zo gripvast als een spons en tegelijkertijd zo flexibel dat het ook in nauwe openingen en diep in hoeken kan komen.
» Handgemaakt in onze fabriek in Saarland - elk stuk is uniek
» Verkrijgbaar in 2 kleuren: grijs/wit en bruin/wit

 

Toepassingsgebieden
Speciaal ontwikkeld voor het reinigen van potten, pannen, borden, glazen en bestek. Ook ideaal voor het reinigen van keukenwerkbladen. DEKRA-rapport bevestigt: bij uitstek geschikt voor gebruik op gecoate Teflon-pannen en hoogwaardige, fijne glazen.

Materiaal
75% polyester microvezel / 25% polyamide microvezel

Afmeting
16 x 11,5 cm

Onderhoudsinstructies
Voor het eerste gebruik wassen in de wasmachine op 40°C met Saponella. Na gebruik uitspoelen met 2-3 druppels Hans Raab Geconcentreerd Verzorgingsmiddel in helder water. Bij zwaardere vervuiling in de wasmachine wassen op 40°C met Ha-Ra Saponella. Gebruik nooit wasverzachter, ook niet wasmiddelen die wasverzachter bevatten. Niet in de droger, maar luchtig laten drogen. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen. Wij raden de Ha-Ra waszak aan om de hoogwaardige Ha-Ra vezels voorzichtig in de wasmachine te wassen.

Hierbij passenende artikelen

Verzorgingsmiddel 500 ml

De superster voor reiniging & verzorging. Ons Hans Raab Geconcentreerd Verzorgingsmiddel is onze superster, omdat het de vezels ondersteunt bij het reinigen en tegelijkertijd de gereinigde oppervlakken verzorgt. Ons Geconcentreerd Verzorgingsmiddel is biologisch afbreekbaar en misschien wel het meest economische reinigingsmiddel ter wereld. Slechts een paar druppels zijn voldoende om gigantische oppervlakken schoon te maken. Het laat bijna alle oppervlakken glanzen. In de praktische Rollfix kan het heel eenvoudig direct op de vezel worden aangebracht.

€ 20,90 *