Ultra-handschoen

De vetkiller voor in de keuken. Met zijn sterk gecomprimeerde, blauwgevlekte ultravezel, verwijdert onze ultrahandschoen gemakkelijk zelfs de zwaarste vettige vervuilingen, de Viva-vezel op de rug is ideaal voor latere reiniging.
Fabrikant Ha-Ra®
Artikelnr. 0402
Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 3 - 5 werkdagen.
€ 24,90 *
Prijzen incl. btw en excl. bezorgkosten á € 7,90
Hoeveelheid: In het winkelmandje

» De vetkiller! Dankzij een gepatenteerd krimpproces bereikt de ultravezel een enorme dichtheid en biedt zo verbazingwekkende vetoplossende eigenschappen - het pakt zelfs de binnenoppervlakken van ovens en grills aan
» De Viva-vezel, die ook in de raamwisser wordt gebruikt, is ideaal voor de afwerking.
» Handgemaakt in onze fabriek in Saarland - elk stuk is uniek

Toepassingsgebieden
Speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van vetvervuilingen, b.v. in de oven en grill, op afzuigkappen en het betegelde oppervlak in de keuken. Kan ook gebruikt worden om af te wassen.

Tip
Schoonmaken hoeft niet inspannend te zijn. De hoogwaardige Ha-Ra-vezels kunnen wat van hun reinigingskracht verliezen als je er druk op uitoefent.

Materiaal
100% Polyester

Onderhoudsinstructies
Voor het eerste gebruik wassen met Saponella in de wasmachine op 40°C. Na gebruik uitspoelen met 2-3 druppels Hans Raab Geconcentreerd Verzorgingsmiddel in helder water. Bij zwaardere vervuiling in de wasmachine wassen op 40°C met Ha-Ra Saponella. Gebruik nooit wasverzachter, ook niet wasmiddelen die wasverzachter bevatten. Niet in de droger, maar luchtig laten drogen. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen. Wij raden de Ha-Ra waszak aan om de hoogwaardige Ha-Ra vezels voorzichtig in de wasmachine te wassen.

Hierbij passenende artikelen

Ultraschuim oven- en grillreiniger 400 ml

Onze Ultraschuim oven- en grillreiniger is geurarm, lost vet op en is zeer zuinig. En het is zo eenvoudig: opspuiten, het actieve schuim laten intrekken, afnemen met een Ha-Ra doek - klaar!

€ 20,90 *
Verzorgingsmiddel 500 ml

De superster voor reiniging & verzorging. Ons Hans Raab Geconcentreerd Verzorgingsmiddel is onze superster, omdat het de vezels ondersteunt bij het reinigen en tegelijkertijd de gereinigde oppervlakken verzorgt. Ons Geconcentreerd Verzorgingsmiddel is biologisch afbreekbaar en misschien wel het meest economische reinigingsmiddel ter wereld. Slechts een paar druppels zijn voldoende om gigantische oppervlakken schoon te maken. Het laat bijna alle oppervlakken glanzen. In de praktische Rollfix kan het heel eenvoudig direct op de vezel worden aangebracht.

€ 22,90 *