Egelhandschoen

Onze hightech grondige reinigingshandschoen voor bijna alle gevallen. De blauw-witte EGEL-zijde maakt diepgeworteld vuil los, de witte PUR-zijde houdt het vast en is ideaal om streeploos af te vegen.
Fabrikant Ha-Ra®
Artikelnr. 0425
Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 3 - 5 werkdagen.
€ 31,50 *
Prijzen incl. btw en excl. bezorgkosten á € 7,90
Hoeveelheid: In het winkelmandje

» Fijnste hoogwaardige microvezel voor de beste vuilopname, enorme wateropname en het meest efficiënte reinigingsresultaat
» Universeel gebruik: PUR-vezels voor zachte, streeploze reiniging en EGEL-vezels voor hardnekkig vuil
» Met zijn enorme oppervlaktegewicht staat hij voor overtuigende reinigingsresultaten en een buitengewone levensduur
» Handgemaakt in onze fabriek in Saarland - elk stuk is uniek

Geschikt voor gebruik op alle oppervlakken in het hele huishouden. De zijde met de blauwe EGEL borstelharen verwijdert zelfs hardnekkig vuil, de zuiver witte PUR zijde is ideaal voor het afvegen of reinigen van gevoelige oppervlakken.

Tip
Schoonmaken hoeft niet inspannend te zijn. De hoogwaardige Ha-Ra-vezels kunnen wat van hun reinigingskracht verliezen als je er druk op uitoefent.

Materiaal
100% polyester microvezel

Onderhoudsinstructies
Voor het eerste gebruik wassen met Saponella in de wasmachine op 40°C. Na gebruik uitspoelen met 2-3 druppels Hans Raab Geconcentreerd Verzorgingsmiddel in helder water. Bij zwaardere vervuiling in de wasmachine wassen op 40°C met Ha-Ra Saponella. Gebruik nooit wasverzachter, ook niet wasmiddelen die wasverzachter bevatten. Niet in de droger, maar luchtig laten drogen. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen. Wij raden de Ha-Ra waszak aan om de hoogwaardige Ha-Ra vezels voorzichtig in de wasmachine te wassen.

Hierbij passenende artikelen

Kalkex doosje 250 g

Hans Raab Kalkex doosje 250 gram. Natuurlijk sterk tegen kalk. Onze Kalkex bestaat uit 100% puur food-grade citroenzuur en is een absoluut wonderwapen tegen kalkaanslag. Het is geurloos en verwijdert hardnekkige kalkaanslag op een zachte manier. Perfect voor badkamers, kranen, wasmachines, vaatwassers en nog veel meer.

€ 14,00 *
Verzorgingsmiddel 500 ml

De superster voor reiniging & verzorging. Ons Hans Raab Geconcentreerd Verzorgingsmiddel is onze superster, omdat het de vezels ondersteunt bij het reinigen en tegelijkertijd de gereinigde oppervlakken verzorgt. Ons Geconcentreerd Verzorgingsmiddel is biologisch afbreekbaar en misschien wel het meest economische reinigingsmiddel ter wereld. Slechts een paar druppels zijn voldoende om gigantische oppervlakken schoon te maken. Het laat bijna alle oppervlakken glanzen. In de praktische Rollfix kan het heel eenvoudig direct op de vezel worden aangebracht.

€ 22,90 *
Harafamily hygiënereiniger 1 l voorraadfles

Navulfles 1 L. Onze Harafamily hygiënereiniger is bij uitstek geschikt voor hygiënisch gevoelige ruimtes zoals koelkasten, kinderspeelgoed enz. Het verwijdert op betrouwbare wijze alle soorten organische vervuilingen (bijv. insectenresten op het voertuig, groene aanslag in de buitenruimte, keukenvervuilingen) en maakt donkere tegelvoegen weer licht.

€ 25,50 *
Badkamerreiniger 1 l voorraadfles

Navulfles 1 ltr. Onze badkamerreiniger is het natuurlijke alternatief voor de gehele sanitaire ruimte. Het is extreem krachtig tegen kalk- en zeepresten, zorgt voor een streeploze glans zonder uit te drogen en ruikt fruitig-fris naar sinaasappel-grapefruit.

€ 21,20 *