Schuimwonder Opkikker

nieuwe handige pompdispenser die een heerlijk zacht schuim produceert met € 1,- voor Stichting Opkikker
Fabrikant Allin Packaging
Artikelnr. 0811NW
Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 3 - 5 werkdagen.
€ 5,50 *
Prijzen incl. btw en excl. bezorgkosten á € 7,90
Hoeveelheid: In het winkelmandje

Vul het Schuimwonder af met een kleine hoeveelheid Verzorgingsmiddel of Aglaia face & bodywash, een beetje kalkex en de rest van de flacon met water. Even pompen en je hebt een heerlijk, verzorgend schuim om bijvoorbeeld de handen te wassen.

Hierbij passenende artikelen

Verzorgingsmiddel 500 ml

De superster voor reiniging & verzorging. Ons Hans Raab Geconcentreerd Verzorgingsmiddel is onze superster, omdat het de vezels ondersteunt bij het reinigen en tegelijkertijd de gereinigde oppervlakken verzorgt. Ons Geconcentreerd Verzorgingsmiddel is biologisch afbreekbaar en misschien wel het meest economische reinigingsmiddel ter wereld. Slechts een paar druppels zijn voldoende om gigantische oppervlakken schoon te maken. Het laat bijna alle oppervlakken glanzen. In de praktische Rollfix kan het heel eenvoudig direct op de vezel worden aangebracht.

€ 20,90 *
Kalkex doosje 250 g

Hans Raab Kalkex doosje 250 gram. Natuurlijk sterk tegen kalk. Onze Kalkex bestaat uit 100% puur food-grade citroenzuur en is een absoluut wonderwapen tegen kalkaanslag. Het is geurloos en verwijdert hardnekkige kalkaanslag op een zachte manier. Perfect voor badkamers, kranen, wasmachines, vaatwassers en nog veel meer.

€ 13,90 *