Dierverzorgingshandschoen

De handschoen om de vacht te borstelen. Onze handschoen voor dierenverzorging is het perfecte alternatief voor de borstel. Vuil, vet en losse haren kunnen gemakkelijk worden uitgeborsteld en het dier wordt zachtjes gemasseerd.
Fabrikant Ha-Ra
Artikelnr. 0810
Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 3 - 5 werkdagen.
€ 27,50 *
Prijzen incl. btw en excl. bezorgkosten á € 7,90
Hoeveelheid: In het winkelmandje

» De Ha-Ra dierverzorgingshandschoen maakt een einde aan geurtjes en roos en is geschikt voor alle dieren met een vacht
» De handschoen heeft twee verschillende vezels aan de twee kanten van de handschoen: de blauwe kant voor het uitborstelen van de vacht van het dier en voor het verwijderen van vuil, vet en oppervlakkige, lichte tekenplagen. De witte kant wordt gebruikt voor zachte reiniging en verzorging.
» Handgemaakt in onze fabriek in Saarland - elk stuk is uniek

Borstel je geliefde huisdier voorzichtig met de blauwe handschoenzijde. Vervuiling kan met de witte PUR zijde worden opgepakt. Spoel de handschoen vervolgens af in schoon water, voeg indien nodig 2-3 druppels Hans Raab Geconcentreerd Verzorgingsmiddel toe.

Materiaal
Voorkant 100% polyester / achterkant 100% polyester microvezel

Onderhoudsinstructies
Voor het eerste gebruik wassen met Saponella in de wasmachine op 40°C. Na gebruik uitspoelen met 2-3 druppels Hans Raab Geconcentreerd Verzorgingsmiddel in helder water. Bij zwaardere vervuiling in de wasmachine wassen op 40°C met Ha-Ra Saponella. Gebruik nooit wasverzachter, ook niet wasmiddelen die wasverzachter bevatten. Niet in de droger, maar luchtig laten drogen. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen. Wij raden de Ha-Ra waszak aan om de hoogwaardige Ha-Ra vezels voorzichtig in de wasmachine te wassen.