Nieuws

Footprints of Love

4-1-2019

Wie goed doet, goed ontmoet! Met onze waarden, producten en bedrijfsfilosofie willen wij graag een bijdrage leveren aan het welzijn van onze aarde. Hoe mooi is het Ha-Ra thema Footprints of Love! In 2019 hebben wij ons ingezet voor Stichting Opkikker met een mooi resultaat. Graag willen wij ons ook in 2020 inzetten voor Stichting Opkikker.

Per actieperiode worden een aantal artikelen gekozen, waarvan een gedeelte van de verkoop gedoneerd wordt aan Stichting Opkikker. Deze producten zijn middels een sticker herkenbaar.

Wat doet Stichting Opkikker?
In Nederland zijn de levens van ruim 250.000 gezinnen op zijn kop gezet door de ziekte van een kind. Ieder jaar komen hier 10.000 gezinnen bij. Ziekte van een kind heeft enorm veel impact op het kind zelf, de ouders, broers en zussen en de mensen daaromheen. In zo’n situatie kun je als gezin alle kracht gebruiken, kracht die er soms simpelweg niet (meer) is. Precies waar Stichting Opkikker bij helpt. Het zieke kind, ouders, broers en zussen, Stichting Opkikker is er voor hen allemaal. Stichting Opkikker neemt ze mee naar een wereld waar de ziekte even géén hoofdrol speelt: een unieke Opkikkerwereld. Een wereld waarin hemel en aarde bewogen wordt om de mooiste dromen te realiseren.

Kijk voor meer informatie op www.opkikker.nl

Footprints of Love