Rescue roll-on 60 ml

Rescue roll-on is een concentratie van natuurlijke extracten, voor een aangenaam gevoel van welbevinden van spieren, huid en luchtwegen.
Fabrikant Naturals
Artikelnr. 6207
Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 3 - 5 werkdagen.
€ 23,90 *
Prijzen incl. btw en excl. bezorgkosten á € 7,90
Hoeveelheid: In het winkelmandje

Productinformatie "Rescue roll-on"

Een natuurlijke, snelle en veroorzaakte oplossing uit de natuur! In de loop der jaren begint onze gezondheid te wankelen. De meest voorkomende oorzaken waardoor ademhalingsproblemen, gewrichtspijnen, reuma en spierzwakte. Na verloop van tijd komen deze ziektes steeds vaker voor en veroorzaakt een actieve inname van anti-inflammatoire geneesmiddelen. Deze leiden vaak tot complexe bijwerkingen als ze roekeloos en gedurende een lange tijd gebruikt worden. In de afgelopen jaren zien we een terugkeer naar natuurlijke producten, dat is belangrijk te danken aan de volgende twee factoren:

• Wij zijn ervan overtuigd bewust dat overmatig en onzorgvuldig gebruik van chemische stoffen onze gezondheid kunnen schaden, ook zijn deze erg duur.

• Iedereen weet dat kruidenpreparaten altijd al met succes gebruikt zijn door de mensheid om de alledaagse ziekten te bestrijden.

 

Het is een feit ...

dat ... we bij elke gelegenheid ontstekingsremmers gebruiken. We pakken het hele lichaam aan en riskeren meerdere bijwerkingen. Het is nog maar 50 jaar geleden, dat de mensen nog kruidenverpakkingen op het lichaam plaatsten op te behandelen zones. Om de pijn te bestrijden waar deze zich manifesteert. Het probleem is dat we het geduld niet meer kunnen opbrengen om de kruiden te verzamelen, en zoals eerder aan thuis te bereiden...

Wat als we u vertelden dat we dit verzorgen?

We hebben ingezien dat we de traditionele en natuurlijke helende kunsten moesten herontdekken om natuurlijk effectief en makkelijk te gebruiken producten voor iedereen te ontwikkelen. Een uitstekend resultaat van deze lange en intense manier van ons onderzoek is de Aloë Vera RESQUE ROLL-ON.

Onze Aloë Vera RESQUE ROLL-ON is een concentratie van natuurlijke extracten. Dankzij de onmiddellijke effectiviteit kan deze kleine alledaagse ziekten op een natuurlijke manier aanpakken. Het wordt direct aangebracht op de aangetaste lichaamsdelen, zoals gebruikelijk in het verleden. De natuurlijke extracten staan ​​bekend om hun heilzame werking. In het bijzonder Arnica en kamfer worden gewaardeerd om hun natuurlijke anti-inflammatoire eigenschappen. Menthol, organische rozemarijn en salie helpen op een zeer natuurlijke manier in de strijd tegen de tekenen van vermoeidheid in ons lichaam. Het verse extract van biologische aloë vera, olijfolie en kamille helpt om eventuele irritatie van de huid te kalmeren en geeft een zachte en fluweelzachte huid. Een slimme combinatie van een hoge concentratie van natuurlijke en biologische agentia kan een zeer intense lokale "hot / cold" effect op de huid geven en zorgt voor een onmiddellijk gevoel van welzijn en natuurlijk gemak. Zodat u de rechtstreekse werking van onze RESQUE ROLL-ON nog beter kunt ervaren, hebben we de fles voorzien van een handige roll-on dispenser.

Breng gel direct aan op het getroffen deel van het lichaam in een cirkelvormige beweging, en gebruik de bal voor een massage van ongeveer een minuut. Voltooi de behandeling met een zachte massage met de handen totdat de lotion volledig is geabsorbeerd. De Aloë Vera gel kan op alle gewenste delen van het lichaam (bv. nek, rug, armen, benen, knieën, gewrichten, spieren) worden toegepast om het onmiddellijke gevoel van welzijn en opluchting te bereiken. Zelfs wanneer toegepast op de borst, kunt u de uitzonderlijke eigenschappen van de milde kruiden onmiddellijk voelen, precies zoals u het vroeger zou hebben gedaan. Dankzij het snelle effect kan het ook ideaal worden gebruikt in de sport. En zelfs met huidirritaties veroorzaakt door insectenbeten kan de Aloë Vera RESQUE ROLL-ON met succes worden gebruikt, de symptomen zijn snel verminderd. De Aloë Vera RESQUE ROLL-ON is geen geneesmiddel, maar een natuurlijk cosmetisch product voor uitwendig gebruik. Dankzij de kwaliteit van de natuurlijke extracten waaruit het bestaat, kan het de levenskwaliteit duurzaam te verbeteren. Dit maakt het een belangrijk instrument voor het natuurlijke welzijn van het hele gezin.

De sterke punten van de Aloë Vera RESQUE ROLL-ON zijn het gebruiksgemak, de eenvoud en de snelle effect. Een paar seconden zijn voldoende om u in staat te stellen het krachtige effect van de natuurlijke ingrediënten te ervaren. Daarnaast is de Aloë Vera RESQUE ROLL-ON een veilig, ethisch product. Het is dermatologisch getest, zonder dierproeven.

Aloë Vera RESQUE ROLL-ON:

Een natuurlijke, snelle en veroorzaakte oplossing uit de natuur!

 

Hierbij passenende artikelen