Skin peeling 50ml

Naturals skin peeling is een natuurlijke, zachte peeling op basis van microbolletjes van abrikozenpitten.
Fabrikant Naturals
Artikelnr. 6008
Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 3 - 5 werkdagen.
€ 18,00 *
Prijzen incl. btw en excl. bezorgkosten á € 7,90
Hoeveelheid: In het winkelmandje

Productinformatie "Naturals skin peeling 50ml"

De zomer is die tijd van het jaar waarin we de behoefte voelen om iets goeds te doen voor ons gezicht, na de gevolgen van de kou van de winter, en ook door de verwaarlozing in het koude seizoen. Natuurlijk zijn er veel cosmetica die beschermen en de glans van de huid herstellen, maar het eerste waarmee u absoluut rekening mee moet houden is het "scrubben", zodat de huid actieve ingrediënten ook goed kan opnemen. NATURALS SKIN PEELING is veel meer dan alleen een huid peeling, het is een uitstekende behandeling voor het gezicht op basis van biologische en natuurlijke werkzame microbolletjes van abrikozenpitten. Het geeft de huid een zachte peeling, verzacht en helpt de balans van de huid te herstellen, waardoor de huid weer vernieuwd, uitzonderlijk zacht en glad aanvoelt.

NATURALS SKIN PEELING droogt de huid niet uit en beschadigt ze niet, zoals gebeurt met sommige andere producten. Het is een uitstekende gelegenheid om uw huid te verwennen, tijd voor een heerlijk gevoel.

Neem een ​​tot twee keer per week een kleine hoeveelheid en masseer dit zachtjes in cirkelvormige bewegingen. Spoel het gezicht af met water. Geschikt voor alle huidtypes.

Hierbij passenende artikelen

SOS crème 50ml

Naturals sos creme voelt comfortabel aan en trekt snel in, ideaal voor het winterseizoen.

€ 37,90 *