Karin Visser

Hallo, welkom op deze site

Via deze snelle, maar toch wat onpersoonlijke weg, wil ik me graag even voorstellen, zodat het toch wat persoonlijker wordt. Mijn naam is Karin Visser, Ha-Ra manager / distributeur, dit kan en mag ik zijn omdat een geweldig team dit mogelijk maakt.

Het is fantastisch om met een groot aantal dames en zelfs heren te mogen samenwerken. Met elkaar doen we al het mogelijke om Ha-Ra op een positieve wijze te vertegenwoordigen in Friesland, Flevo polder en een groot gedeelte van Noord Holland.

Het Ha-Ra Dream Team staat óók voor u klaar!

Zelfs na meer dan 20 jaar demonstreren, sta ik soms net zo versteld als mijn gasten, als iets met Ha-Ra schoon wordt, wat al opgegeven was, dan denk ik 'yes' en kan mijn avond niet meer stuk. Zoals u begrijpt, ben ik super enthousiast over Ha-Ra en vindt het werk als consulent nog steeds helemaal toppie.

Elke demonstratie is steeds weer een nieuwe uitdaging, dat u vrijblijvend Ha-Ra aanschaft is voor u en mij een vraagteken. Dat het een super gezellige en informatieve demonstratie wordt daar ben ik zeker van.

Natuurlijk denkt u nu, ja dat zou ik ook zeggen, geef me de kans om het waar te maken en nodig me uit voor een fantastisch gezellige en informatieve demonstratie. Als u dan ook zo enthousiast wordt, mag ik u misschien als collega begroeten.

Als u mijn favoriete product aanklikt, krijgt u de Ha-Ra RAAMREINIGER te zien, dit is echt één van de TOPPERS die ik graag demonstreer, want hiermee kan ik aantonen dat je met Ha-Ra goed en snel schoon maakt.

Goed en Snel, Schoonmaken doe je met Ha-Ra
Het origineel

Wilt u dit ook? Bel dan 06-22792213 voor informatie.

Met vriendelijke groet en graag tot ziens,

Karin