Wat Maakt Ha-Ra bijzonder

ONZE FILOSOFIE & WAARDEN


OPRICHTER EN VISIONAIR HANS RAAB STOND MET ZIJN NAAM VOOR EEN VERANTWOORDELIJKE EN BEWUSTE OMGANG MET MENS, NATUUR EN HET MILIEU. DEZE ONDERNEMERSFILOSOFIE VOLGEN WIJ TOT OP DE DAG VAN VANDAAG!

MENS

De mens staat centraal in ons handelen. Wij willen het leven van onze medewerkers, handelspartners en relaties wereldwijd verrijken.

INNOVATIE

Innovatie betekent voor Ha-Ra niet alleen innovatieve nieuwe producten ontwikkelen, echter ook ondersteuning van onze partners en professionele service voor onze relaties.

NATUUR

Zowel nu als in het verleden staan wij voor absolute milieuvriendelijkheid en de grootst mogelijke instandhouding van alle hulpbronnen, alsmede het compromisloos afzien van dierproeven! 

KWALITEIT

Kwaliteit en service onderscheiden Ha-Ra –zonder compromissen. Wij hechten daarbij waarde aan ons zegel „HANDMADE IN GERMANY“  in onze Saarlandse productie.

ONZE PRODUCTEN

HA-RA ORIGINAL

DE PERFECTE REINIGING EN VERZORGING VAN JOUW HUISHOUDEN.
DE PRODUKTEN VAN ONZE ORIGINAL LIJN GAAN EXTREEM LANG MEE, ZIJN DUURZAAM EN MILIEUVRIENDELIJK. ONZE SCHOONMAAKMIDDELEN ZIJN GEMAKKELIJK BIOLOGISCH AFBREEKBAAR EN ZACHT VOOR MENSEN EN DIEREN. ALLE SCHOONMAAKAPPARATEN ZIJN "HANDMADE IN GERMANY".

 

Naar de producten