VISIE


Ha-Ra verrijkt het leven van mensen over de hele wereld...
Onze ambitie met Ha-Ra is om het leven van alle mensen beter, mooier en meer de moeite waard te maken. Dit begint met het vergemakkelijken van hun dagelijkse huishouding met innovatieve producten, waardoor ze waardevolle tijd hebben voor hun dierbaren of waardoor ze kracht en zelfvertrouwen krijgen met onze natuurlijke cosmetica.

Daarnaast willen we iedereen de kans bieden om zijn of haar wensen en dromen te vervullen met de Ha-Ra droombaan - of het nu gaat om een parttime baan of om een carrière. Familie en carrière moeten altijd verenigbaar zijn. Het is onze wens om een zinvolle activiteit aan te bieden - een positieve bijdrage te leveren aan mens, dier en natuur met duurzame producten. Dit is de boodschap die we willen dat onze ambassadeurs zich over de hele wereld verspreiden. Ze krijgen erkenning en waardering van zowel Ha-Ra als van vele tevreden klanten, omdat ze helpen om de wereld beter te maken met Ha-Ra.

Met de Ha-Ra workshops willen we van elke aankoop een bijzondere ervaring maken, want we willen dat onze klanten zich amuseren, alle producten uitproberen en vanuit hun luie stoel winkelen. Gebruikerstips zijn gratis inbegrepen. Wij willen er voor onze klanten zijn als experts en adviseurs op het gebied van alle aspecten van huishoudelijke en cosmetische producten. Elke klant krijgt een persoonlijke adviseur die hem of haar na afloop van het feest ondersteunt en begeleidt met geweldige persoonlijke service en nuttige tips.

Ons initiatief "Footprints of Love" heeft tot doel de samenleving te stimuleren om duurzaam te denken. Onder het motto "iedereen kan iets doen" willen we mensen over de hele wereld motiveren om positieve voetafdrukken achter te laten. Daarmee geven we zelf het goede voorbeeld.

MISSIE


Voor een leven in harmonie met de natuur
De ontwikkeling van milieuvriendelijke producten en het behoud van natuurlijke hulpbronnen waren de drijvende kracht achter Hans Raab bij de oprichting van Ha-Ra. "Opa's principe was: ga altijd voorzichtig met de natuur om"! Dat stond toen vast in mijn geheugen gegrift. Sindsdien heb ik ernaar gestreefd om altijd te handelen." Hans Raab, in 1970 vond hij de fysisch-mechanische reiniging uit, een innovatief reinigingssysteem dat snel en eenvoudig uitstekende reinigingsresultaten bereikt met alleen water en hoogwaardige vezels. Met dit revolutionaire systeem was hij een pionier en pionier voor een hele industrie.

Toen, net als nu, willen we met onze producten alle mensen in staat stellen om in harmonie met de natuur te leven. Ons dagelijks handelen in het bedrijf wordt ook gevormd door dit streven. Bij de productie besteden we bijzondere aandacht aan duurzaamheid en de bescherming van natuurlijke hulpbronnen. Daarom produceren wij zeer duurzame producten van de hoogste kwaliteit. Alle reinigingsproducten zijn milieuvriendelijk, biologisch afbreekbaar en bovendien uiterst zuinig. De grondstoffen worden bij voorkeur regionaal ingekocht en de meeste producten worden in onze eigen fabriek vervaardigd. Wij vertrouwen uitsluitend op natuurlijke ingrediënten voor onze cosmetica. Veel producten zijn ook gecertificeerd biologisch, d.w.z. de plantaardige stoffen die ze bevatten worden biologisch geteeld en ook met de hand geoogst en vers van de oogst verwerkt. Wij hechten veel belang aan een holistische aanpak. Naast duurzame producten, verpakkingen en een zorgvuldige omgang met grondstoffen wordt op alle gebieden duurzaamheid geleefd. Op deze manier stellen we onze klanten in staat om in harmonie met de natuur te leven en geven we toekomstige generaties de kans op een gezond en gelukkig leven op onze mooie blauwe planeet.