Over ons

We zijn internationaal succesvol geworden met de klassiekers op het gebied van huishoudelijke reiniging en verzorging: "Ha-Ra Das Original". Ha-Ra staat voor milieuvriendelijke, effectieve en eenvoudige huishoudelijke reiniging, waardoor het leven van mensen gemakkelijker wordt en tegelijkertijd mensen, dieren en het milieu worden beschermd. In de afgelopen jaren is ons assortiment op verstandige wijze aangevuld met "hara naturals". Onze natuurlijke cosmetica en wellness lijn is een synergie van state-of-the-art onderzoek en kostbare natuurlijke ingrediënten uit de biologische landbouw.

Al 50 jaar staan we voor kwaliteit, innovatie en een leven in harmonie met de natuur. De focus ligt altijd op mensen en de visie om het leven van mensen wereldwijd te verrijken met onze producten.

Innovatie

Het begon allemaal met innovatie. De oprichter van het bedrijf, Hans Raab, was al op jonge leeftijd inventief en innovatief. Hij merkte al vroeg hoe schadelijk chemische reinigingsmiddelen zijn en liet zich inspireren door de primitieve mensen die alleen met zand en water schoonmaken. Hij knutselde, ontwikkelde en creëerde uiteindelijk een innovatief reinigingssysteem dat snel en eenvoudig uitstekende reinigingsresultaten oplevert zonder gebruik te maken van chemicaliën.

Innovatie betekent voor ons vandaag de dag niet alleen de ontwikkeling van innovatieve nieuwe producten, maar ook de innovatieve ondersteuning van onafhankelijke verkooppartners en een innovatieve, uitstekende service en advies voor onze klanten.

Kwaliteit

Kwaliteit onderscheidt ons - compromisloos. Wij vertrouwen op het keurmerk "Made in Germany" in onze eigen productie. Ha-Ra staat voor kwaliteit. Dit gaat zo ver dat wij al onze klanten een tevredenheidsgarantie bieden - als een klant niet tevreden is, zijn wij ook niet tevreden.

Natuur

De natuur - deze pijler ligt Hans Raab vanaf het begin bijzonder na aan het hart. Het was zijn zorg om producten te creëren "in harmonie met de natuur" zodat ook toekomstige generaties, dieren en onze natuur een kans hebben. Voor ons betekent dit toen en nu absolute milieuvriendelijkheid en de grootst mogelijke bescherming van alle hulpbronnen en het milieu vanaf de aankoop, de productie en natuurlijk het gebruik van onze producten, evenals een compromisloze verzaking aan dierproeven.

Mens

Mensen staan centraal in onze acties - voor onze klanten, verkooppartners en medewerkers. Ha-Ra producten zijn gemaakt voor mensen. Naast het succesvolle verkoopconcept bieden wij nog veel meer. We bieden mensen een echte kans om hun leven te verrijken - of het nu als hobby is om wat geld te verdienen, als bijverdienste of als carrière en voor zelfrealisatie.