JOUW KANS

Ha-Ra biedt jou echte kansen als bijbaan of carrière. Zonder voorkennis leer je spelenderwijs het vermogen om succesvol te zijn met Ha-Ra. Ha-Ra opent financieel aantrekkelijke mogelijkheden voor jou om jouw dromen te realiseren, gemakkelijk en met veel plezier om te slagen. Als Ha-Ra business partner heb je veel voordelen.

Hobby, bijbaan of carrière

Je definieert je eigen doel! Jij beslist wat je wilt verdienen en hoeveel tijd jij wilt besteden. Wil je gewoon jouw huishoudgeld een beetje aanvullen, een beetje extra verdienen bovenop je hoofdberoep, of wil jij het grote werk doen, een team opbouwen en successen vieren met Ha-Ra - alles is mogelijk, jij beslist! Wat je ook beslist, wij begeleiden jou en ondersteunen je bij het bereiken van jouw doelstellingen.

Combineer werk en gezin

Vooral als jouw kinderen nog klein zijn, is het vaak moeilijk om gezin en carrière tegelijk te managen. Aan de ene kant wil je er zijn voor je kinderen, aan de andere kant wil je jezelf professioneel ontwikkelen. Wat je nodig hebt is een coole baan met ultraflexibele werktijden. Bij Ha-Ra vindt jij precies dat! Omdat je zelf je werklast en je werktijden bepaalt, kun je gemakkelijk gezin en carrière met elkaar in balans houden en een echte carrière voor jezelf als mama/vader opbouwen.

Flexibel tijdmanagement

Vandaag is de kinderoppas geannuleerd en moet je thuisblijven met jouw kind - geen probleem! Of jij nu werkt in deeltijd op kantoor en wilt tegelijkertijd met Ha-Ra beginnen - geen probleem! Met Ha-Ra ben je je eigen baas, kun jij je tijd vrij verdelen en kun je ook vanuit huis werken. Je werkt waar en wanneer je wilt en bepaalt je eigen werkdruk. Voorbeeld: Een workshop duurt gemiddeld 1,5 uur en je kan het 's morgens, 's middags of 's avonds organiseren - net zoals het het beste in jouw leven past.

Eenvoudige start

Wil je beginnen? Met Ha-Ra is de start zeer eenvoudig, omdat je geen voorkennis nodig hebt en direct kunt beginnen zonder enige investering! Om je op weg te helpen jouw huishouden om te zetten naar milieuvriendelijk en groen, hebben we de belangrijkste producten in mooie welkomsets samengevoegd. Als je gepassioneerd bent over onze geweldige producten en graag in de buurt van mensen bent, dan zal het voor jou gemakkelijk zijn om dat enthousiasme door te geven - welkom bij een geweldig team!

Geen eerdere ervaring vereist

Je houdt ervan om met mensen om te gaan en ze te inspireren met geweldige producten, dan heb je de belangrijkste dingen al aan boord om te beginnen. Als je gepassioneerd bent over wat je doet, dan zal je succesvol zijn. Geef jouw enthousiasme door aan je gastvrouwen/heren en gasten! Jouw upline/coach begeleidt je bij de eerste stappen en ons verkoopteam ondersteunt je met coaching, training en webinars.

Aantrekkelijke verdienmogelijkheden

Het is de moeite waard om business partner te zijn. Je hebt power en wilt iets bereiken? Ha-Ra geeft je de kans om een geweldige carrière op te bouwen. Met ons aantrekkelijke en eerlijke compensatieplan sta je vanaf de eerste minuut aan de winnende kant! Als jij gas geeft, zal je snel de status van leider bereiken en kan je veel geld verdienen naast de vele geweldige stimulansen. Er is geen bovengrens ;-)

Sterk duurzaam merk

Het merk Ha-Ra is internationaal succesvol geworden met "Ha-Ra Original", de klassiekers voor milieuvriendelijke, effectieve en eenvoudige huishoudelijke reiniging, en de cosmetica- en wellnesslijn "hara naturals". Ha-Ra is wereldwijd in meer dan 20 landen vertegenwoordigd. Het merk is erg populair omdat Ha-Ra al meer dan 50 jaar staat voor kwaliteit, innovatie en een leven in harmonie met de natuur. In onafhankelijke onderzoeken behoort Ha-Ra al jaren tot de top 10 van de merken op het gebied van huishoudelijke reiniging.

Producten die elk huishouden nodig heeft

Als je snel, grondig en milieubewust wilt schoonmaken, kan je niet om Ha-Ra heen. Of het nu gaat om de tegels in de badkamer, de oppervlakken in de keuken, de ramen in de woonkamer of de tuinmeubelen op het terras, er is een geweldig Ha-Ra product voor elke woonruimte. Onze Ha-Ra producten zijn nodig in elk huishouden, wat betekent dat jij eindeloos veel potentiële klanten hebt. Het mooie is, dat als je eenmaal je huishouden hebt omgeschakeld naar Ha-Ra, je nooit meer iets anders wilt.

Dromen en wensen vervullen

Droom jij van een nieuwe auto, een geweldige reis met het hele gezin of dure designer handtassen? Of ben je gewoon op zoek naar erkenning, wil jij jezelf ontwikkelen en carrière maken? Wij steunen je, zodat jouw dromen snel kunnen uitkomen. Wij geven je de hulpmiddelen voor succes en met jouw enthousiasme en jouw kracht zal je snel je doel bereiken!

Ook nieuwsgierig geworden? Meld je nu aan en begin vandaag nog!

klik hier om je aan te melden