Maja Goudswaard

Welkom op Mijn homepage !!

Even voorstellen:

Ik ben Maja Goudswaard wonende in Het mooie natuurgebied "de Zak van Zuid-Beveland".

Sinds januari 2005 ben ik consulente bij Ha-ra. Het Ha-Ra schoonmaaksysteem werkt snel, schoon en is Milieuvriendelijk. Ik ben hier zelf zo enthousiast over, dat ik  daarom ook graag wil dat anderen hier kennis mee maken.

Wilt u meer weten over Ha-ra dan kan dit via een:

 • Demonstratie bij u aan huis
 • Braderie's in de regio:
  30 nov- 1-2 december Winterfair Heinkenszand
  Locatie: de Stenge
  14 dec. KerstFair s-Heer hendrikskinderen. Locatie: Heer Hendrikshuis 19.30 - 22.30
  uur
 • 2x per jaar heb ik inloopdagen bij mij thuis, dit  is een actiedag met leuke aanbiedingen !! Stuur mij Uw e-mailadres en u krijgt dan automatisch de datum en acties binnen.

Volg mij ook op  facebook: :www.facebook.com/majagoudswaard voor tips en het laatste nieuws! Of volg mij op Instagram Majagoudswaard

 

Maar natuurlijk kunt u ook altijd langskomen voor verkoop en advies. Ieder Ha-ra product is mij bekend en daar kan ik u dan ook alles over vertellen. Vrijwel alles heb ik op voorraad!
Wilt u eerst eens iets uit proberen, kom dan geheel vrijblijvend een leenset halen !!

 Lijkt het u ook leuk om samen met vele andere enthousiaste collega's de Ha-ra Producten te promoten en / of te demonstreren, dan is een baan als Ha-Ra consulent (e) ook voor u weggelegd.

Wilt u hier meer van weten, neem dan gerust contact met mij op. Ik zoek vooral collega's dames / heren  in de  regio Zeeuws-Vlaanderen, Walcheren en Noord-Beveland.

Graag tot ziens,
Vriendelijke schoonmaak groetjes,

Maja Goudswaard
Langeweegje 3

Kwadendamme                
0113 649683
hara-goma@zeelandnet.nl