Fien Sengers

Leuk dat u mijn homepage bezoekt met extra informatie over Ha-Ra.

Toen ik 20 jaar terug begon Ha-Ra te verkopen stond er in de NRC een paginagroot artikel onder de kop:

“Welkom bij de sekte van de Luie Wijven Poets”.

En dat klopt nu nog. Met Ha-Ra maak je gewoon 3 keer sneller schoon en het blijft langer schoon!

En niet minder belangrijk: Tijdens het schoonmaken met Ha-Ra werk je mee aan een beter milieu omdat je geen schoonmaakmiddelen meer gebruikt. Dat bewijzen de drie milieuonderscheidingen, die wij als bedrijf Ha-Ra tijdens het meer als 40 jarig bestaan ontvangen hebben.

Jammer genoeg zijn er nog steeds mensen die Ha-Ra niet kennen en daarom ben ik op zoek naar nieuwe collega’s. Hebt u belangstelling voor een leuke parttime baan en wilt u meehelpen andere mensen enthousiast te maken voor de Ha-Ra producten bel of mail mij dan, zodat ik u kan helpen te starten als Ha-Ra consulente. (m/v)

Ik geef leiding aan een eigen groep Ha-Ra consulente in o.a. Zuid-Holland en in de regio Twente rondom Almelo en Enschede.

Heeft u dringend Ha-Ra producten nodig klik dan bovenaan de pagina voor mijn eigen ingang van de Ha-Ra webwinkel waar u kunt bestellen. Ik neem snel contact met u op of u de bestelling wilt afhalen (zonder kosten) of dat ik hem kom afleveren na afspraak.

Een speciale plek bij Ha-Ra is ingeruimd voor onze Ha-Ra gastvrouwen. Wilt u zelf een keer gastvrouw zijn boek dan bij mij een Ha-Ra demonstratie en ik help u aan de nodige informatie om van de demonstratie een succes te maken. De gastvrouw ontvangt voor haar gastvrijheid een waardevol Ha-Ra product. En voor uw gasten een leerzame maar ook leuke avond.

U kunt mij altijd bellen voor een advies over Ha-Ra of dat u direct iets wil bestellen. Ik lever alles uit voorraad!

Misschien tot ziens,

Fien Sengers
078 - 6514014