Blog

Wellness voor je voeten!

4-5-2022

Stap 1 - Bereid je voetbad voor
Begin je voetbad door warm water in een voetbadkuip te gieten. De ideale temperatuur voor een voetbad is ongeveer 36° - 38° C. Warme voetbaden hebben een positief effect op jouw lichaam. Ze zijn ontspannend, kalmerend en bevorderen de slaap. Een echt gevoel van welzijn voor voeten en lichaam.
Tip: Koude voetbaden hebben een verfrissend en verkwikkend effect en zijn bijzonder heilzaam bij warme temperaturen.
Stap 2 - Ontketen de kracht van actieve ingrediënten
Voeg een paar druppels hara naturals aroma voetbad essence toe aan het water. Hierdoor krijgt het voetbad zijn volledige werkzame bestanddelen kracht. De waardevolle natuurlijke extracten zoals olijfolie, eucalyptus, rozemarijn en kamfer verzorgen, verfrissen en revitaliseren jouw voeten en verspreiden een aangename geur.
Tip: Wij bevelen een beetje Dode Zeezout aan. Het lost de olie volledig op in het water en jouw voeten profiteren ook van de reinigende en verzachtende werking van het zout.
Stap 3 - Het iets andere bad additief
Doe 5 - 6 knikkers in je voetbad. Zo kunt u van een eenvoudig voetbad een weldadig voetmassagebad maken.
Stap 4 - Tijd om te ontspannen
Week je voeten en gun jezelf 15 minuten rust. Rol je voeten heen en weer op de knikkers. Masseer je voeten met zachte druk. Dit bevordert de bloedcirculatie en heeft een positief effect op jouw voetreflexzones.
Stap 5 - Maak je voeten fluweelzacht
Verwijder hard eelt en eelt met onze hara naturals foot smoother. Wrijf de puimsteen zachtjes in cirkelvormige bewegingen over de hielen en de ballen van de voeten.
Geef de rest van je voeten een extra dosis wellnessverzorging met een voetscrub. Onze hara naturals lichaamsscrub verwijdert op milde wijze dode huidcellen. Na het aanbrengen verandert de scrub in een voedende boter voor fluweelzachte, goed verzorgde voeten.
Stap 6 - Uitgebreide voet- en beenverzorging
Nu is het tijd voor voet en been verzorging. Jouw huid en nagels zijn nu perfect voorbereid voor een pedicure.
Daarna verwen je je hele voet met onze hara naturals voetcrème. Het is rijk aan natuurlijke sheaboter en voorziet uw voeten van intensief vocht. Waardevolle oliën en plantenextracten zorgen voor ontspanning en welzijn bij vermoeide en zware voeten. Gewoon op de voeten aanbrengen na een voetbad of 's morgens en 's avonds naar behoefte en zorgvuldig inmasseren.
Tip: Gebruik onze hara naturals miracle oil om broze nagels en droge nagelriemen weer gezond en soepel te maken.
Voor overbelaste voeten raden wij een voetmasker aan. Breng een extra dikke laag voetcrème aan voordat je naar bed gaat, trek sokken aan en laat de crème 's nachts inwerken. Hierdoor kan de huid regenereren.
Stap 7 - luxe moment voor jouw voeten
Verwen je voeten met een weldadige massage.
Gebruik de overgebleven crème van het voetmasker om je voeten een kleine massage te geven. Masseer met zachte cirkelvormige bewegingen eerst de voetzool, de bal van de voet, de tenen en tenslotte de hiel. Dit is goed voor je.Wellness voor je voeten!