Blog

WELLBEING

24-6-2020

Bijdrage van Selina Baus

WELLBEING

- Naturals, onze productlijn voor meer welzijn -

Zoals de kop al aangeeft, gaat de volgende blogpost over onze welzijnsproductlijn. In het volgende artikel wil ik uitleggen waar deze lijn over gaat, waar ze voor staat en waarom deze producten voor ieder van ons zijn gemaakt.

WELLBEING - de naam van onze Naturals productlijn betekent welzijn. Een term die bij nader inzien nogal abstract lijkt. Als je jezelf de vragen "Wat betekent welzijn precies?", "Wanneer voel je je goed?" en "Wanneer voel ik me niet goed?" stelt, zal je waarschijnlijk merken dat deze vragen niet gemakkelijk te beantwoorden zijn.

Om dit uit te leggen heb ik daarom een moderne psychologische definitie gebruikt die welzijn gelijkstelt aan geluk. Mensen worden als gelukkig beschouwd als ze een hoge mate van tevredenheid tonen en vaak positieve en zelden negatieve stemmingen en gevoelens ervaren.

Bovendien is welzijn altijd een samenspel van lichamelijk en geestelijk welzijn. Want wanneer het lichaam volledig gezond is en dus de optimale staat van lichamelijk welzijn heeft bereikt, betekent dit niet dat ook het geestelijk welzijn is bereikt en vice versa.

Het bereiken van een dergelijke toestand in ons dagelijks leven is echter vaak niet zo gemakkelijk. Ons dagelijks leven wordt gekenmerkt door stress, lawaai, snelheid en druk. We moeten voortdurend deadlines halen, beschikbaar zijn en het beste van onszelf geven, of het nu op het werk is, in het gezin of zelfs allebei tegelijk. De eisen aan onszelf worden steeds hoger. Daarnaast zijn er externe milieu-invloeden zoals het weer, extreme hitte, kou, pollen of het fenomeen van de volle maan.

Dit alles kan een belasting vormen voor lichaam en ziel - uitputting, vermoeidheid, spanning of een verzwakt immuunsysteem worden merkbaar. Je kunt ook zien hoe we ons voelen met onze huid. Er wordt niet voor niets gezegd: "de huid is de spiegel van de ziel". Een droge huid, puistjes, huidinfecties en jeukende uitslag zijn symptomen die vaak aan stress kunnen worden toegeschreven.

Dit maakt het des te belangrijker dat we ons lichaam af en toe een pauze gunnen. Symptomen die wijzen op een onbalans in ons lichaam zijn niets meer dan de eerste waarschuwingstekens op onszelf. Daarom moeten we ons lichaam en onze geest laten breken, tijd voor onszelf nemen, spanningen loslaten en ons lichaam en onze huid de kans geven om te regenereren.

De effectieve genezende krachten van de natuur kunnen ons daarbij helpen. Het is al eeuwenlang bekend dat planten niet alleen belangrijk zijn voor ons lichaam als "voeding", maar ook leveranciers zijn van waardevolle en complexe actieve ingrediënten die dienen als basis voor een natuurlijke en gezonde lichaamsverzorging. Niet voor niets luidt het gezegde: "Tegen elk kwaad is er een kruid dat groeit".

Ze werken direct door ze op de huid aan te brengen of indirect in de vorm van de geur van etherische oliën - trefwoord aromatherapie. En dit is precies waar onze welzijnslijn in het geding is.

Met behulp van effectieve plantaardige krachten uit de natuur zorgen onze producten voor lichamelijk en geestelijk welzijn - wanneer u daar behoefte aan heeft. Uitwendig of inwendig gebruikt, met de unieke en bewezen kruidencomposities van tijm, munt, lavendel, theeboomolie of aloë vera, kunnen we ons lichaam helpen om te kalmeren en te ontspannen. Kalmerend, kalmerend en versterkend voor lichaam en geest helpen ons om ons gezond en goed te voelen in onze huid, om nieuwe kracht te putten en om onze innerlijke kracht te herkennen - op een volledig natuurlijke manier.

WELLBEING