Pink Ribbon

1-10-2017

Ha-Ra draagt Pink Ribbon een warm hart toe en we hopen dat jij dat ook doet! €1,- van elke ‘Special edition’ Scrub wit doek of brillendoekje dat we in oktober 2017 verkopen gaat rechtstreeks naar borstkankeronderzoek!

Waarom doen we dit?
Met het oog op welzijn voor mens, dier en natuur brengt Ha-Ra unieke, biologische en hoogwaardige producten op de markt. Het merk Ha-Ra is een begrip als het gaat om milieuverantwoord omgaan met de verzorging van jezelf en je omgeving. Wij willen iedereen enthousiasmeren om te leven in harmonie met de natuur.

Net als vorig jaar willen we graag iets extra’s doen voor de wereld om ons heen. We hebben gekozen een actie te organiseren voor Pink Ribbon waarmee we meer geld inzamelen voor borstkankeronderzoek. Ha-Ra is een bedrijf waar veel vrouwen werken en onze klanten zijn ook hoofdzakelijk vrouwen. Reden genoeg dus om voor Pink Ribbon te kiezen.

In de maand oktober kun je de actuele tussenstand van de Ha-Ra actie zien op https://acties.pinkribbon.nl/team/ha-ra-nederland Meld je hier aan als teamlid!

Wat doet Pink Ribbon?
In Nederland krijgt 1 op de 7 vrouwen de diagnose borstkanker. In 2016 waren er ruim 17.000 diagnoses. De overlevingskansen zijn goed maar toch overlijden er jaarlijks meer dan 3.000 mensen aan de gevolgen van borstkanker...
Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. Met als doel de juiste behandeling en optimale begeleiding én een beter en langer leven voor iedere borstkankerpatiënt. www.pinkribbon.nl

Pink Ribbon

Ha-Ra is een innovatief bedrijf op het gebied van schoonmaaksystemen. Schoonmaken met water, duurzaam, milieubewust, snel, gemakkelijk, veilig, ergonomisch zijn de kernwoorden van de Ha-Ra schoonmaaksystemen. We komen graag bij je thuis uitleg geven en de producten demonstreren.

Nieuw! Nu leverbaar!

Onze nieuwe producten voor je persoonlijke, unieke uitstraling.
Uiterst werkzame anti-aging cosmetica op basis van zuiver biologische planten en hoogwaardige ingrediënten, veelvuldig getest en gecertificeerd.

Nieuw! Nu leverbaar!

Nieuwe vitaliserende, biologische producten voor de regeneratie en verzorging van je kostbare huid op basis van biologische planten en hoogwaardige ingrediënten. Natuurlijk veelvuldig getest en gecertificeerd.

Nieuw! Nu leverbaar!

Een fascinerend product van 100% Aloë Vera voor je natuurlijk welbevinden. Puur Aloë Vera sap, 100% biologisch geteeld.
Doe iets goeds voor jezelf en je lichaam en breng je lichaam, op een natuurlijke wijze, weer in evenwicht.

Nieuw! Nu leverbaar!

Verzorgingsproducten zijn uniek met een heerlijke geur die lang aanhoudt. Moeders kunnen de producten al tijdens de zwangerschap gebruiken en na de geboorte kun je er samen met je kind van genieten. Zo ontstaat een unieke band.