Truus van Vliet

Welkom op mijn Ha-ra website

Leuk dat u mijn website bezoekt!

Ik hoop dat u net zo enthousiast over Ha-ra wordt als ik. Graag wil ik mijn enthousiastme met u delen. Via een demonstratie kan ik alles laten zien en demonstreren, wilt u liever zelf geen demo geven elke eerste woensdag van de maand kunt u een demo bij mij thuis bijwonen.Dit is altijd leuk omdat u van andere gasten ook veel tips hoor. Graag wel even aanmelden.

Demonstratie:

Als u nog niet met Ha-ra werkt, is een persoonlijke uitleg en demonstratie aan te raden Hierbij kom ik naar u toe voor een gezellige avond waarbij ik een van de producten demonstreer, dan kan u zelf zien hoe makkelijk en snel je met Ha-ra kan werken.

Producten :

Iedere donderdag van 10.00 tot 17.00 uur en vrijdag van 13.00 uur en 17.00 bent u welkom bij mij thuis alle producten zijn op voorraad, of bel even dan maken we een afspraak. Tel 0630814887. 

truusvanvliet@ha-ra.nl

 

Beste Ha-ra klant,

In verband net het carona virus ben ik donderdag en vrijdag gewoon open, wij vragen van u gepaste afstand zo dat toch iedereen zijn artikelen aan kan vullen, ook kan u mij even bellen of mailen, zodat ik het klaar zet, of bij u thuis bezorgt.

 

 Ook voor advies, uitleg of vragen bent u deze dagen van harte welkom op Willeskop 53 te Montfoort. 

 

Ook heb ik enkele gebruikte producten die ik gratis uitleen, zodat u het zelf eerst kunt uittesten voor u eventueel tot aanschaf overgaat. Ik hoop u snel te ontmoeten

vriendelijke groet Truus v Vliet