Sandra Kloppenburg-Timmer

Hallo, 

Ik zal me even voorstellen;

Mijn naam is Sandra Kloppenburg.

Ik ben getrouwd en we hebben twee kinderen, een dochter en een zoon.

We wonen in het mooie dorpje Gieten.

Waarom ik Ha-Ra consulente ben geworden:

Tijdens mijn laatste zwangerschap heb ik bekkeninstabiliteit opgelopen. Opeens werd ik afhankelijk van Mantelzorg (moeder, man en dochter). Ik kon niet meer lopen, zitten enz. Laat staan het huishouden doen. 

In 2018 ben ik opnieuw in contact gekomen met Ha-Ra. Ha-Ra zorgde ervoor dat ik mijn huishouden weer zelf kon doen, wat een VRIJHEID gaf mij dat! 

Het opende mij de ogen dat het huishouden gemakkelijker en milieuvriendelijker kan. En dat GUN ik u ook! 

Wat kan Ha-Ra voor u en uw huishouden betekenen:

Laten we vooropstellen dat het huishouden geen leuk klusje is, helemaal niet als u, zoals ik, een lichamelijke beperking hebt. Ha-Ra maakt de huishoud klus makkelijker door zijn unieke vezel. Deze zorgt ervoor dat je GEEN kracht hoeft uit te oefenen tijdens de schoonmaak. 

Hierdoor kost het u minder tijd en energie. Dat betekent dat u meer energie overhoudt voor de leukere dingen van het leven.

En daarbij is Ha-Ra KLIMAATNEUTRAAL, dus u en ik dragen ons steentje bij aan het milieu. 

Ik inspireer u en maak u er graag bewust van dat het huishouden anders kan; Gemakkelijker, Milieuvriendelijker dmv bijvoorbeeld een (online) workshop, een koffiemomentje of een telefoongesprek.

Wist jij dat Ha-Ra niet alleen alles op het gebied van schoonmaak heeft, maar ook aan het lichaam heeft Ha-Ra gedacht. Ha-Ra Naturals een biologische, natuurlijke en dierproefvrije. Dit is alles mbt het lichaam.