Melanie Preusterink

Mijn naam is Melanie Preusterink Struikenkamp

Sinds 2002 ben ik werkzaam bij Ha-Ra Nederland en adviseer ik u met veel plezier over onze Milieuvriendelijke schoonmaak producten en systemen , daarnaast geef ik cursus en begeleid ik onze nieuwe adviseurs en Ha-Ra partners

Met de Ha-Ra schoonmaaksystemen wordt alles 3 x sneller schoon en de ramen en de oppervlakten blijven ook 3x langer schoon!

Omdat we zo enthousiast zijn over onze producten geven ik en mijn team gezellige avonden bij enthousiaste mensen thuis waar waar we de Ha-Ra producten demonstreren. daarnaast bent u ook van harte welkom bij mijn winkel Mels Lifestyle, kloosterstraat1a in Eerbeek, om onder het genot van een vers kopje koffie, advies te krijgen over onze mooie Ha-Ra producten en ze aan te schaffen.

Inmiddels rekenen we tal van bedrijven tot onze trouwe clientèle. Tot onze tevreden clientèle behoren onder andere gemeenten, bedrijven, zorggroepen, hotels en andere horecagelegenheden, die niet alleen voor de milieuvriendelijk kant van Ha-Ra gaan, maar de Ha-Ra systemen, doeken en vezels ook gebruiken in hun HACCP-schoonmaak plannen en erachter zijn gekomen dat Ha-Ra sneller en dieper reinigt dan vele andere schoonmaakproducten.

Ben jij ook zo enthousiast over Ha-Ra, dan ben ik op zoek naar jou!!!

Vraag vrijblijvend om meer informatie !!

Ook staan we telefonisch voor u klaar voor advies en verkoop of u kunt hier direct online bestellen in onze officiële webwinkel 

Op zoek naar de geweldige raamreiniger van Ha-Ra? Of alle andere milieuvriendelijke schoonmaakproducten van Ha-Ra?


Snel en eenvoudig producten bestellen? Dat kan!

https://www.ha-ra.nl/adviseurs/melaniepreusterink

Tot gauw!

Melanie Preusterink Struikenkamp

Molen-Allee 28

7371 EA

Loenen 

06-14268774 

ha-rapreusterink@hotmail.com

https://www.facebook.com/haramelanie.preusterink