Melanie Preusterink

Goedendag, ik ben Melanie Preusterink -Struikenkamp. Ik ben heerlijk getrouwd met een leuke man en moeder van twee ondeugende puberzoons.

In 2002 ben ik begonnen als Ha-Ra consulente met mijn eigen winkel aan huis voor advies en verkoop. De eerste kennismaking met Ha-Ra van mij was in eerste instantie te doen om, voor mezelf mijn eigen bijdrage aan een beter milieu te leveren, door met milieuvriendelijke schoonmaakproducten te gaan werken.

Nadat ik zelf met de Ha-Ra producten aan het werk ging, werd ik zo enthousiast, wat bleek? Met de Ha-Ra schoonmaaksystemen werd alles 3 x sneller schoon en de ramen en mijn oppervlakten die ik schoon maakte, bleven ook 3x langer schoon!

Omdat ik zo enthousiast was over de producten ben ik gestart als consulente. Een leuke baan waarin ik zelf mijn eigen tijd kan indelen en ik vanuit huis kan werken met als bonus, leuke gezellige avonden bij enthousiaste mensen thuis waar ik de Ha-Ra producten demonstreer.

Doormiddel van aanvullende cursussen en trainingen heb ik me kunnen door ontwikkelen tot een succesvolle salesmanager die met veel plezier en passie Ha-Ra op de markt brengt.

Mijn werkgebied is Gelderland, Overijssel en een klein stukje Brabant. Ik kom graag bij u thuis om u te adviseren welke Ha-Ra Producten het beste bij u passen, daarnaast bent u ook van harte welkom bij mijn thuiswinkel in Eerbeek, om onder het genot van een vers kopje koffie, advies te krijgen over onze mooie Ha-Ra producten en ze aan te schaffen.

Inmiddels rekenen we tal van bedrijven tot onze trouwe clientèle. Tot onze tevreden clientèle behoren onder andere gemeenten, bedrijven, zorggroepen, hotels en andere horecagelegenheden, die niet alleen voor de milieuvriendelijk kant van Ha-Ra gaan, maar de Ha-Ra systemen, doeken en vezels ook gebruiken in hun HACCP-schoonmaak plannen en erachter zijn gekomen dat Ha-Ra sneller en dieper reinigt dan vele andere schoonmaakproducten.

Ben jij ook zo enthousiast over Ha-Ra, dan ben ik op zoek naar jou!!!

Zoek jij een leuke baan waarin je zelf bepaald waar en wanneer je werkt?

Vindt je het leuk om bij de mensen thuis te komen en ze te adviseren over onze Ha-Ra producten?

Mail, app., bel me of kom gezellig langs en dan vertel ik je er alles over, geheel vrijblijvend, onder het genot van een vers kopje koffie.

Tot gauw!

Melanie Preusterink Struikenkamp

Wolverlei 7, 6961PP, Eerbeek

06-14268774  of 0313-650696       

ha-rapreusterink@hotmail.com

https://www.facebook.com/haramelanie.preusterink