Joyce Jens

Welkom in mijn Ha-Ra Webshop. Je kan hier rustig rondkijken en je Ha-Ra producten bestellen. Onder het tabblad ORIGINAL vind je al onze natuurlijke schoonmaakproducten en onder het tabblad NATURALS onze huidverzorgingslijn.

Kies je voor leuke sets en aanbiedingen dan tref je deze onder het tabblad SETS.  Veel winkel plezier.  Wil je eerst even bladeren in de folder geef me dan even een belletje of een appje.

Weet jij al wat je wilt bestellen mail dan naar jjens@ha-ra.nl voor een eenvoudige bestellijst met daarin oa. alle huidige aanbiedingen.

Indien je via mijn webshop besteld ;

Heb je alle Ha-Ra producten in je digitale winkelmand? Maak dan je ''klant account'' aan. Dit heeft voor de volgende bestelling weer zijn voordelen, je hoeft dan alleen nog maar in te loggen. En je bestelling wordt bij jou thuis bezorgd! 

 

Hieronder een klein beetje over mijzelf;

Gevestigd in Winschoten / Blauwestad  : 

In 2002 ben ik in aanraking gekomen met Ha-Ra door middel van een workshop. Direct enthousiast natuurlijk; goed schoon kunnen maken met milieu vriendelijke producten en ook nog eens snel klaar, wie wil dit nou niet !

En nu werk ik niet alleen met Ha-Ra maar ook bij Ha-Ra, inmiddels in de functie van Team Manager waarin we als team de klanten bedienen door middel van persoonlijk advies en/of korte workshops bij u thuis online of op uw bedrijf .

Neem contact met mij op als u graag producten wilt aanschaffen of persoonlijk advies nodig hebt.

Joyce Jens : 06-22 88 0870 

jjens@ha-ra.nl 

 

Facebook Ha-Ra Advies Centrum

Wil je altijd 15% korting op je Ha-Ra producten neem dan contact met mij op.