Jack Henning

Hier kunt U natuurlijk voor “Webshop of direct bestellen” kiezen maar als u liever een persoonlijk advies krijgt aan huis, of via media als whatsapp, of FaceTime of wat u ook maar gebruikt of misschien wilt U zelf adviseur worden welkom, wij stellen ik ons eerst even kort aan u voor.

Mijn naam is Jack, en samen met mijn vrouw Hedy zijn wij een enthousiast Ha-ra-team met een uitgebreide  ervaring op het gebied van hygiënisch verantwoord en praktische uitvoerbaarheid.

Mijn vrouw vanuit haar ervaring als leidinggevende in de zorg en ik als leidinggevende in de Horeca. 

Daarnaast hebben wij een huishouden met kinderen zoals zovelen (met als uitzondering dat we daarnaast meer dan 50 pleegkinderen hebben gehad.) Al met al, voldoende ervaring in schoon houden, en het aanleren hoe dat het beste kan.

Onze werk-ervaring ligt in het steriel houden van de  werk- en leefomgeving. En ook wij zijn opgegroeid met veel schuim, chloor, dreft, dettol, groene zeep en soda want dat maakte goed schoon geloofden wij toen. Wij waren, net als zovelen, onbekend met de mooie, veilige, biologisch-verantwoorde en groene manier van Ha-Ra onderhoud en lichamelijke verzorging.

Daar zou ik graag meer over vertellen! Het kan zoveel schoner en beter.  Niets chemisch, zelfs vaak 'vegan verantwoord' en volledig veilig te bestellen, persoonlijk advies en uitleg voor gebruik, ook voor U!  

Het is gewoon de natuur op zijn best.

En betere wereld begint bij jezelf,

Vriendelijke groet,

Jack & Hedy Henning & de Wit

Harinxmaweg 9, 8651AX IJlst

065 111 999 2

bestellen@hara.frl