Fiona van Buijtene

 4 augustus Hoflaan Oostvoorne

10 aug Fokveedag Hellevoetsluis

     

Welkom op mijn pagina.

Ik zal mij eerst even voorstellen, mijn naam is Fiona van Buijtene.

Voordat ik Ha-Ra gebruikte, kende ik heel Ha-Ra niet. Maar omdat wij net de beneden verdieping hadden vernieuwd, wilde ik nu de boel eens goed bij kunnen houden. Mijn schoonzus heeft heel veel van Ha-Ra en ik vroeg of ik bij haar wat kon lenen. Ik kreeg de star- en kristaldoek en een gevulde sproeiflacon mee. Thuis ging ik er gelijk mee aan de slag. Ik kan je vertellen, er ging een wereld voor mij open. Kalkaanslag was zo weg. Met de stardoek waren mijn vetvlekken zo weg ( we hebben spiegels als achterwand in de keuken). De afgelopen jaren heb ik echt alles geprobeerd om dat steeds goed weg te krijgen. Doordat ik zo snel klaar kon zijn met schoonmaken op een milieuvriendelijke manier, was ik om. Hier wilde ik meer van weten.

Toen ik meer informatie kreeg en steeds meer van deze hoogwaardige producten ging gebruiken, werd mijn enthousiasme alleen maar groter. Ik was snel klaar en ik hoefde niet meer zoveel kracht uit te oefenen. Ik begon schoonmaken leuk te vinden en mijn keukenkastje was zo goed als leeg (ook een heerlijk gevoel). Toen de vraag kwam of ik adviseuse wilde worden, was de keuze niet zo moeilijk.

Ha-Ra is volop bezig met de ontwikkeling van nieuwe producten.

Wil jij meer weten over onze nieuwe producten, neem dan contact met mij op.

(Denk bijvoorbeeld aan ons vaatwasser set, badkamerreiniger set of tea tree creme, thyme creme en nog veel meer.)

Ook sta ik geregeld op braderieën en houd ik open huis.

Wil jij weten waar ik dit jaar sta of wanneer ik open huis heb, houd dan deze pagina of mijn facebook in de gaten.

Met schone groet,

Fiona van Buijtene

fionavanbuijten.hara@gmail.com

06-29173452

Met het oog op welzijn voor mens ,dier en natuur. Ha-Ra brengt unieke, biologische en hoogwaardige producten op de markt. Het merk Ha-Ra is een begrip als het gaat om milieuverantwoord omgaan met de verzorging van jezelf en je omgeving. Wij willen iedereen enthousiasmeren om te leven in harmonie met de natuur.