Elly van der Heiden

OP donderdag 17 maart en vrijdag 18 maart van 10.00 uur - 18.00 uur bent u van harte welkom tijdens mijn open huis. Op deze dagen krijgt u advies over de Hara producten en kunt u bijna alle producten uit voorraad kopen. Let op de mooie schoonmaak week aanbiedingen. Geen tijd? Stuur me dan een app of bel om uw bestelling op een andere dag  op te halen.

 Hartelijk welkom op mijn Ha-Ra website. De schoonmaak week komt er weer.. Open huis kunnen we hopelijk weer op de gebruikelijke manier doen, gezellig kletsen en adviseren onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee met wat lekkers erbij. Donderdag en vrijdag 17 en 18 maart.  Wil je meer weten stuur me dan een berichtje.

Er zijn weer nieuwe producten omdat Ha-Ra (zoals u gewend bent) altijd ver voorop loopt met de ontwikkeling van makkelijker schoonmaken met veilige, biologisch afbreekbare schoonmaakproducten. 

 

Al duizenden mensen hebben de afgelopen jaren onze fantastische producten ontdekt en willen nu alleen nog maar super snel en zonder chemie schoonmaken met de originele Ha-Ra producten. En dat is logisch.

Sneller, gemakkelijker en milieuvriendelijk schoonmaken met een zeer professioneel resultaat. Iets anders wil je toch niet.

Ha-Ra ontwikkelt nog steeds en dat is zichtbaar in de steeds weer nieuwe producten. Nieuwsgierig.... kom gerust een kijkje nemen.

Als u producten wilt aanschaffen kan dat altijd na een telefoontje om af te spreken.

Producten opsturen (met verzendkosten) is altijd mogelijk.

Bezorgen (in de regio) is uiteraard ook mogelijk.

Wilt u een demonstratie thuis dan kom ik graag langs.

Als u dan ook nog een paar gasten erbij vraagt krijgt u als waardering voor uw gastvrijheid een waardevol Ha-Ra product gratis.

 

Of.......

Schrijf je nu in als VIP klant

 Altijd 15% korting op je aankopen

 Zelfs korting op acties

 Bestellen wanneer het jou uitkomt

 Bezorging via DPD

 Ik zorg voor de inloggegevens

 Voor 10 euro per jaar.

 Wil je meer info, bel me snel. 

Graag tot ziens.

Hartelijke groeten,

Elly van der Heiden

Eikenlaan 47

3297 XA Puttershoek

06-30383750

ellyvanderheiden@outlook.com